Inschrijving SansOnline-crossloop geopend!
Inschrijving SansOnline-crossloop geopend! deweekvanrijssen.nl

Inschrijving SansOnline-crossloop geopend!

Algemeen

RIJSSEN - Op zaterdag 12 november is de SansOnline-crossloop! De organisatie zegt: ‘Wij gaan ervan uit dat we een reguliere crossloop kunnen organiseren, zoals je die vóór 2020 van ons gewend was. Mét publiek, mét kidsrun én doorkomsten op de atletiekbaan. En vooral: honderden enthousiaste hardlopers, die aan de start staan van de SansOnline-crossloop en er een prachtig sportief feestje van maken. Wij hebben er volop vertrouwen in dat dit lukt en zien je graag op 12 november op de atletiekbaan van AV-Rijssen!’

De SansOnline-crossloop is de eerste wedstrijd van het Zorgsaam-SNS-crosscircuit. Dit crosscircuit is niet meer weg te denken uit de regio: zaterdag 12 november zal in Rijssen de 24e editie van start gaan. Deze reeks hardloopwedstrijden is een circuit van vijf hardloopwedstrijden in achtereenvolgens Rijssen, Nijverdal, Holten, Wierden en Markelo. De atletiekverenigingen loodsen u door de mooiste plekken van Twente en Salland. Het crosscircuit is een ideale reeks wedstrijden die je helpen de winter fit door te komen. Dit seizoen belooft het weer een fantastische editie te worden.

De SansOnline-crossloop is een prachtig loopparcours in de omgeving van de Rijsserberg. De afstanden variëren van 1,5 km tot 10 km, voor iedereen een passende uitdaging! De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 4 ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan.

Inschrijven

In 2021 stonden er ruim 500 lopers aan de start, ben je er dit jaar ook bij? De inschrijving voor de Sans-Online-crossloop èn het crosscircuit is geopend! Iedereen kan zich online tot en met donderdag 10 november inschrijven op www.hetcrosscircuit.nl. Na-inschrijving is op de wedstrijddag is niet mogelijk! Afstanden: 1,5 km – 2,5 km – 5 km en 10 km. Locatie: Atletiekbaan AV Rijssen. Eerste starttijd 13.00 uur.

Tot besluit zegt de organisatie: ‘Uiteraard houden we alle informatie over het veilig organiseren van evenementen in de gaten. Je blijft up-to-date via onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief. Volg ons via Facebook en Instagram.’