Per tuktuk werden de juffen van huis opgehaald en naar school gebracht.
Per tuktuk werden de juffen van huis opgehaald en naar school gebracht. Foto’s: basisschool De Ronde Maat

Juf Janssen en juf Rolleman 25 jaar met veel plezier voor de klas en nog altijd goed te pas

Algemeen

RIJSSEN - Juf Berinda Janssen-Seppenwoolde en juf Ellen Rolleman-ter Denge van basisschool De Ronde Maat waren vorige week donderdag 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Dit onderwijsjubileum werd op de school door leerlingen en collega’s feestelijk gevierd.

Beide leerkrachten staan bekend om hun enthousiasme en hart voor de leerlingen en het onderwijs. Juf Janssen staat bekend om haar vrolijk karakter en ze is altijd in voor een geintje. Juf Rolleman heeft haar zaken altijd perfect op orde en geeft met veel plezier leiding als onderbouwcoördinator. De beide juffen werd al vroeg per tuktuk opgehaald en met dit ludieke vervoermiddel naar school gebracht. Bij de school werden ze opgewacht door de kinderen. 

Daar waren er hartelijke felicitaties van de directie en de collega’s. Beide juffen krijgen sieraden: een oorbel en een ring. Daarna ging het met de kleuters naar binnenspeeltuin Ballorig in Nijverdal, waar de kinderen zeer van genoten en de leerkrachten ook. Ze voelden zich weer even kleuter tussen hun kleuters.

Donderdagavond was er een gezellige feestavond voor collega’s en familieleden. Beide juffen zijn nog lang niet uitgekeken op het onderwijs en hopen nog vele jaren van hun werk en de basisschoolleerlingen te genieten. 

Door Gerrit Dannenberg

Juf Janssen (links) en juf Rolleman onder de ereboog bij de school.
Afbeelding