Algemeen

Corrie Markvoort nam afscheid van Beatrixschool

RIJSSEN - De op Aruba geboren Corrie Markvoort nam 2 juli afscheid van de Beatrixschool. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij PCPO Rijssen gaat ze nu genieten van een welverdiend pensioen.

 

Haar loopbaan startte ze in Hoge Hexel waar ze in haar eentje de kleuterschool leidde. In de jaren '90 begon ze met invalwerk, waarna ze al snel een vaste baan kreeg op de Oranjeschool. De Oranjeschool fuseerde met de Mauritsschool en kreeg de nieuwe naam Beatrixschool. Vanaf het begin van de Beatrixschool heeft Corrie zich ingezet voor goed onderwijs. Ze deed dit met enthousiasme, kennis, passie en liefde voor de kinderen. 

 

Op haar laatste schooldag werd ze 's morgens, samen met haar man Dick Markvoort, van huis opgehaald. Op school aangekomen stonden daar alle kinderen van de school in een erehaag, waar juf en haar man stralend doorheen reden in een prachtige rode kever cabriolet.
Met haar eigen groep 3/4 heeft ze een hele gezellige dag gehad bij Dondertman in Holten. Rond 14.00 uur werd ze op het schoolplein uitgezwaaid door alle kinderen en bedankt voor al haar inzet. Vanaf 17.00 uur was er een mooi feest met de collega's bij de Poort van Twente.