Algemeen

Sponsorloop Johan Frisoschool uit Rijssen

RIJSSEN - Onlangs hebben de kinderen van de Johan Frisoschool uit Rijssen een sponsorloop gehouden met als doel “Geld inzamelen voor Stichting CHOE”.

Deze organisatie houdt zich al jaren bezig met het verlenen van hulp aan Oekraïense weeskinderen in tehuizen in bijvoorbeeld Perechyn in Oekraïne. Ook zijn er vele andere projecten opgezet met plaatselijke organisaties. Tevens zorgt de stichting voor opvangplekken voor oorlogsvluchtelingen in tehuizen.

Voor de kinderen van de Johan Frisoschool aanleiding om hun beste beentje voor te zetten en te rennen voor de kinderen die het zo moeilijk hebben. Wat hebben ze goed hun best gedaan! De kleuters legden een korter parcours af. De kinderen van de groepen 3 tot en met 8 renden een grote ronde rond de school. Wat zijn er veel rondjes gerend. Ook was er support vanaf de zijlijn. Veel ouders en andere belangstellenden moedigden de kinderen aan. Voor alle sponsoren geldt: “Hartelijk dank”.

Na de pinksterviering van de school werd er een cheque ter waarde van € 3856,05 overhandigd aan Jan Ebeltjes, voorzitter van Stichting CHOE. Philine en Vajen mochten de cheque overhandigen. Zij hadden naast het vinden van sponsoren voor de sponsorloop ook armbandjes gemaakt en verkocht. Super!