Columns

Rubriek Heel Riessen bakt

“De hele situatie waarin we leven houdt iedereen bezig. Het is voor iedereen schakelen. Het belangrijkste doel wat wij van Cookingathome voor ogen houden is dat iedereen gezond blijft. Daarom hebben wij vorige week besloten om de winkel tijdelijk te sluiten”, vertelt Karine Hazelhorst. “Wij vinden het contact met klanten geweldig, maar voor deze situatie is onze winkel niet groot genoeg. Gelukkig vinden veel klanten de weg naar onze webshop. De bestellingen die via de webshop, per email of telefonisch worden gedaan kunnen afgehaald worden in de winkel, maar we bezorgen het ook graag aan huis! We rijden elke middag een rondje door Rijssen.” 

Paastaart
Over een paar dagen is het al Pasen! Het gaat allemaal zo ontzettend snel. Veel mensen pakken hun bak-hobby weer op en natuurlijk hebben we ook weer een leuk bakpakket samengesteld voor Pasen! Drie woorden die hierbij centraal stonden waren: makkelijk, lekker en vooral vrolijk! Ik denk dat dat gelukt is. Lees maar snel mee. 

(1) Mix met de mixer op de hoogste stand van 250 gram biscuit met 55 ml water en 150 gram ei (=3 eieren) in 10 minuten een luchtig beslag.
(2) Verwarm de oven voor op 175 graden (onder- en bovenwarmte). Vet de springvorm in met bakspray. Stort het biscuit in de vorm. Bak het biscuit in ca. 30 minuten gaar. Prik evt. een keer om te testen of de binnenkant gaar is. Stort het biscuit en laat afkoelen.
(3) Klop 500 ml slagroom zonder suiker en meng het bavaroispoeder (smaak naar keuze) met de op de verpakking aangegeven hoeveelheid water. Spatel dit mengsel door de slagroom. 
(4) Maak de banketbakkersroom aan met 250 ml melk of water.
(5) Snijd de taart na afkoelen in 3 plakken. Vul de onderste laag met bavarois, de tweede laag met banketbakkersroom en strijk de taart met het overige bavarois af. 
(6) Mix de klopschuimpoeder met 75 ml water en 75 ml melk tot een stevige massa. Doe een spuitmondje in de spuitzak en vul het vervolgens met de klopschuim. Spuit dotjes op de bovenkant van de taart.
(7) Plak de lange vingers aan de zijkant van de taart en doe het lint eromheen. 
(8) Decoreer de taart met de paasdecoratie!

Naast dit bakpakket heb je alleen maar slagroom, melk, eieren en lange vingers nodig. 

Vind je het leuk om dit bakpakket te maken of aan iemand anders cadeau te geven? Neem vooral een kijkje op onze webshop www.cookingathome.nl of bel even naar de winkel 0548-701485. We komen het graag bij u thuis bezorgen!