Columns

Rubriek ViaVie Welzijn week 19 Gastouderopvang

Gastouderopvang

Werkt of studeert u en zoekt u een leuk, vertrouwd en veilig gastgezin voor uw kind? Dan helpt ViaVie Welzijn Gastouderopvang u graag een persoonlijk opvangadres te vinden bij u in de buurt. Wij luisteren naar uw (opvoedings)wensen en zoeken daar de best passende gastouder bij; een kleinschalige, professionele opvang waar alle aandacht is voor uw kind en hij/zij zorgeloos kan spelen. Een plek waar uw kind zich prettig en vertrouwd voelt, net als thuis. Uw kind is in goede handen; onze gastouders zijn enthousiast, betrokken en gekwalificeerd. En voor u ook niet geheel onbelangrijk: onze gastouderopvang is flexibel en op maat. In overleg met onze gastouders is alles bespreekbaar en is er veel mogelijk.

Wij zijn een kleinschalig gastouderbureau dat zich richt op de gemeente Rijssen-Holten en omgeving. Door onze kleinschaligheid is het voor ons mogelijk voor zowel de vraagouders als de gastouders passende begeleiding te bieden. Wij kennen iedereen persoonlijk, waardoor wij flexibel in kunnen springen op vragen.

Kenmerkend voor ViaVie Welzijn Gastouderbureau:
· Een vaste bemiddelingsmedewerkster
· Dagelijkse telefonische bereikbaarheid
· Vervangende opvang bij (langdurige) ziekte of afwezigheid van uw vaste gastouder
· Persoonlijk en betrokken
· Flexibel
· Transparant in financiële administratie betreffende uw opvang

Vanzelfsprekend staat kwaliteit in de gastouderopvang bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij opvang aan bij gekwalificeerde gastouders in een veilige, warme en vertrouwde huiselijke omgeving. Een lieve, enthousiaste gastouder biedt een kind een tweede thuis waar hij/zij zich prettig voelt. Naast een goede kwaliteit bij de gastouders, mag u dit ook van ons als Gastouderbureau verwachten.

Wilt u meer informatie of hebt u vragen? U kunt ons bereiken op gastouderbureau@viaviewelzijn.nl of telefonisch op 06 – 51 98 57 71.