Sport & Vrije tijd

Help Only Friends Twente aan een opslagruimte d.m.v. een donatie

RIJSSEN – Only Friends Twente heeft in samenwerking met Regiobank Van Otten te Rijssen een inzamelingsactie georganiseerd voor opslagruimte/materialenhok voor de stichting. De actie loopt nog tot en met 1 december.

Only Friends Twente geeft sporters met een beperking de mogelijkheid om samen sport te beleven zoals dat hoort. “Om onze doelgroep te kunnen laten sporten zijn uiteraard verschillende materialen nodig. Deze materialen, denk aan kostbare driewielers en bijvoorbeeld een boogschietset, moeten natuurlijk veilig opgeslagen kunnen worden in een afsluitbaar magazijn”, legt Eduard Leusink van Only Friends Twente uit.

Ruimte om te rusten
Naast materiaalopslag heeft OFT ook een plek nodig waar deelnemers onderling kunnen praten. “Het moet een prikkelarme ruimte worden waar we hen professioneel kunnen begeleiden en waar ze even kunnen chillen. Wij willen graag een eigen plek creëren waar ze in een rustige omgeving kunnen verblijven. Deze mogelijkheid biedt zich aan op het AV-terrein van Rijssen. Op dit moment maken we gebruik van een aanhanger, maar wij zijn van mening dat de materialen in een opslagruimte horen.”

Over Only Friends Twente
Only Friends Twente (OFT) vindt dat sport voor iedereen is! Daarom bieden ze sportactiviteiten aan voor mensen met een beperking en een specifieke groep die mogelijk geen plek vindt binnen de reguliere sportinitiatieven. OFT biedt sportactiviteiten, binnen de coronamaatregelen. Dat doen ze gestructureerd en onder professionele begeleiding. En dat werpt zijn vruchten af. “Onze deelnemers, hun ouders en omgeving merken een bijzonder positief effect op sociaal gebied!”

Doneren?
De actie is inmiddels drie weken gaande en loopt tot 1 december 2021. Inmiddels staat de teller op 445 euro. Help jij Only Friends Twente aan een materiaalhok met chillruimte? Kijk op de Facebookpagina van Only Friends Twente of ga naar: www.samenvoordebuurt.nl, klik op ‘bekijk campagnes/initiatieven’ en zoek bij ‘Kantoorlocatie’ op Rijssen. Je kunt ook de bijgaande QR-code scannen.