Sport & Vrije tijd

Hengelsport Rijssen organiseert 14e Hengelsport Rijssen Open

Foto van Hengelsport Rijssen Open 2019

RIJSSEN - De vaste hengelwedstrijd wordt gehouden op zaterdag 25 september 2021 van 13.00 tot 18.00 uur aan de visvijver van H.S.V. Ons Vermaak te Rijssen.

De loting begint om 11.30 uur aan de kruising Morsweg-Nijverdalseweg (bij het bankje). Er wordt niet in vakken gevist. Zowel jeugd als senioren zijn welkom. Diepte vijver: 1 meter aflopend naar 2,8 meter. Maximaal 100 meter lopen. Ook is er voor alle deelnemers na afloop een gehaktballetje en een drankje. Inschrijfgeld = prijzengeld + eventueel gesponsorde prijzen.

Regels
Er zal gevist worden op gewicht. Vaste hengel (max. 11,5 mtr) met dobber verplicht, de dobber moet het gewicht kunnen dragen, maximaal dobbergewicht 4 gram. Leefnet langer dan 3 meter verplicht. Gekleurde maden en verse de vase verboden. Alle gevangen vis die voor het eindsignaal in het schep/leefnet zit, telt mee! Inschrijven in de winkel. Inschrijving kost 15 euro. Maximaal vijftig deelnemers.  

Kom langs in de winkel van Hengelsport Rijssen aan de Enterstraat 39a te Rijssen. Voor meer informatie kijk op de website: www.hengelsportrijssen.nl of bel: 0548-522182.