Sport & Vrije tijd

Remco van Leeuwen nieuwe hoofdtrainer Excelsior’31 zaalvoetbal

RIJSSEN - Excelsior’31-zaal heeft in Remco van Leeuwen een nieuwe hoofdtrainer. Hij volgt hiermee Noël Oude Bennink op, die de afgelopen twee seizoenen de scepter zwaaide bij de eerstedivisionist uit Rijssen. Jan Borghuis blijft aan als assistent en tevens speler.

Van Leeuwen (30), woonachting in Lichtenvoorde, heeft een eigen voetbalschool en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een behoorlijke staat van dienst als trainer. Zo is hij jeugdtrainer geweest op het veld bij onder andere de betaald voetbalclubs FC Utrecht en Vitesse. Ook buiten de landsgrenzen is van Leeuwen jeugdtrainer geweest en heeft hij mogen werken in Abu Dhabi voor Al-Wahda FC en in China voor Dalian Shide. In de zaal coachte de Lichtenvoordenaar de afgelopen twee seizoenen de studenten van Drienerlo. Dit gaat hij combineren met het trainerschap bij Excelsior’31.

Als voetballer speelt van Leeuwen momenteel op het veld voor zondag hoofdklasser RKZVC. In de zaal heeft hij onder andere gespeeld bij LZV/Kuypers, dat toen uitkwam in de eredivisie.

De zaalvoetbalcommissie en technische commissie van Excelsior’31-zaal zijn verheugd met de aanstelling van Remco van Leeuwen en het aanblijven van Jan Borghuis en wensen hen veel succes bij Excelsior’31