Sport & Vrije tijd

Sander Thomas van Sparta Enschede naar Excelsior’31

Spelerswisselingen bij Excelsior´31. Luuk Oude Lansink keert terug naar STEVO. Foto: www.exelsior31.nl
Spelerswisselingen bij Excelsior´31. Luuk Oude Lansink keert terug naar STEVO. Foto: www.exelsior31.nl

RIJSSEN -Sander Thomas maakt na dit seizoen de overstap van Sparta Enschede naar Excelsior’31. Dat meldt de website van de Rijssense voetbalvereniging Excelsior’31. De 22-jarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en maakte in het verleden deel uit van de selectie van Heracles Almelo, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles.

Momenteel is Sander Thomas bezig aan zijn tweede seizoen bij zaterdag tweedeklasser Sparta Enschede. In Rijssen tekent de Enschedeër een contract voor een seizoen. Sander Thomas is inzetbaar als aanvallende middenvelder en als vleugelaanvaller.
Thomas is de zeventiende speler die vastligt voor komend seizoen. Eerder werden de contracten van Melvin Koetsier, Stijn Beverdam, Joost Krijns, Vincent Schmidt, Mirko Zwiers, Dérian Reinders, Niek Davina, Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Jamarro Diks, Michel Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp en Frank Gerritsen Mulkes verlengd en werd bekend dat Desney Bruinink na dit seizoen overkomt van HSC’21.

Stefan Maat en Yilber Haverslag vertrekken na dit seizoen bij Excelsior’31. Luuk Oude Lansink keert na dit seizoen terug naar STEVO. De 20-jarige doelman is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij Excelsior’31, nadat hij afgelopen zomer overkwam van de zondag eersteklasser uit Geesteren. Hij was tweede keeper achter Melvin Koetsier.