Sport & Vrije tijd

Geniet van de Sallandse Heuvelrug op zaterdag 30 en zondag 31 oktober

Schrijf je nu nog in voor één van de afstanden van de Diepe Hel Holterbergloop

Fotograaf: Emile Willems

REGIO - Kun jij ook niet wachten om aan de start te verschijnen en de klimmetjes van de Sallandse Heuvelrug te trotseren? Schrijf je dan nu nog in op de website: www.diepehelholterbergloop.nl. “Gelukkig kunnen we nu mededelen dat we hoe dan ook deze maand een 33ste editie krijgen. Wij hebben er zin in” vertelt voorzitter Hans Stokvis.

Inschrijvenkan voorde Sans-Online 6 km Nightrun op zaterdag 30 oktober of de Hemink 10 kilometer, VolkersWessels halve marathon, G-loop 400 meter of Rabo Kidsrun op zondag op 31 oktober. Ook kan er nog ingeschreven worden voor de ZorgSaam wandeltocht van 10 of 20 kilometer. De start en finish is dit jaar vanaf het Henri Dunantplein te Nijverdal. Nog niet ingeschreven? Geen paniek! Je kunt je nog inschrijven tot en met 26 oktober 23.59 uur.

Nightrun door Nijverdal

Het gaat één en al spektakel worden tijdens de Sans-online 6km Night Run, glow in the dark, Halloween pakken, muziek en met als letterlijke klap op de vuurpijl een vuurwerkshow verzorgd door Vuurwerkstore Holten! Op zaterdagavond 30 oktober klinkt om 20:30 uur in het centrum van Nijverdal het startschot. Na afloop van het sportieve gedeelte zal de afterparty nog een paar uurtjes in de feesttent verder gaan.

ZorgSaam wandeltocht

Of je nou een goed geoefende- of recreatieve wandelaar bent, iedereen kan meedoen aan deze wandeltocht. De inschrijvingen gaan hard! Op zondagochtend gaat tussen 7.00 uur en 7.30 uur de ZorgSaam wandeltocht van start. Naast de gebruikelijke 10 km wandeltocht hebben we nu ook een route van 20 km uitgezet. Geniet na met een heerlijk ontbijt. Voor zowel de wandeltocht als het ontbijt kan je nog reserveren via de website.

Meer informatie
Kijk op de website: www.diepehelholterbergloop.nlof stuur een mail naar: info@diepehelholterbergloop.nl voor meer informatie.