Sport & Vrije tijd

Wandelvereniging AV Rijssen wandelt de herfstkleuren in

RIJSSEN – Zo’n vijftien wandelaars, waaronder een aantal nieuwe deelnemers, genoten vrijdagmiddag van de prachtige herfstkleuren.

Wandelvereniging AV Rijssen startte afgelopen week haar wandelprogramma weer op. De clubleden en belangstellenden wandelen de komende weken door het kleurrijke herfstbos. Gewandeld wordt er op maandagavond, woensdagmorgen, woensdagavond en vrijdagmiddag. Wandelaars die willen kennismaken met het wandelen in clubverband, zijn van harte welkom om zich aan te sluiten. Tot 1 januari kan iedereen gratis meewandelen. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden. Het is wel handig om een paar minuten voor vertrektijd aanwezig te zijn, want de groepen vertrekken exact op tijd.

Op maandagavond vertrekken er om 18.30 uur twee groepen. De ene groep wandelt een uur, de andere groep twee uur. Elke woensdagmorgen 09.15 uur vertrekt de groep sportief wandelen. Deze wandeling wordt gecombineerd met fitnessoefeningen en duurt een uur. Woensdagsavonds is er een wandeling van twee uur, en de deelnemers daaraan vertrekken om 18.30 uur. Vrijdagmiddag wordt er eveneens twee uur gewandeld en dan vertrekt men om 13.30 uur. Gestart wordt bij het clubgebouw van AVR, Arend Baanstraat 107. Speciale kleding is niet nodig; makkelijke en stevige schoenen worden aanbevolen.

Voor meer informatie: www.wandeleninrijssen.nl