Uitgaan & Cultuur

Black Friday week voordeel Rijssen

RIJSSEN – Vrijdag 26 november is het Black Friday. In centrum Rijssen vieren we dit van woensdag 24 november tot en met zaterdag 27 november, dus 4 dagen lang kun je lekker profiteren van kortingen en acties.

4 Dagen voordeel scoren
Ondernemersvereniging HABI heeft er deze keer voor gekozen om de Black Friday deals 4 dagen lang in te zetten. Zo kunnen we het aantal bezoekers spreiden over meerdere dagen.

Deelnemers
De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de ballonnenzuil en zwarte loper. De winkels met Black Friday deals zijn: Blush, Cecil, Eshuis Mode, Getdrezzed, Intertoys, Jolie Women, Kippie, Koedijk Jan Heedt, Koedijk Mode, Le Parrell, Ligtenberg Linnen & Lingerie, Livera, Magnifique Fashion, De Magnolia, Mucci, NXT Door, Pearle Opticiens, Reason, Sans, She’s Different, Shoeby, Steenbergen Schoenen, Steet One, StepUp, Ten Hove Kindermode, Unique Dames, Unique Heren, Voortman Mode en Wessels Mode.

Informeer bij de deelnemers naar de deals. De kortingen, acties en voorwaarden kunnen per deelnemer verschillen.

Veiligheidsmaatregelen
De winkeliers nemen uiteraard de voorzorgsmaatregelen van het RIVM heel serieus. In veel winkels tref je hygiënezuilen waar je tijdens het bezoek aan centrum Rijssen je handen kunt desinfecteren.

Natuurlijk waarderen de winkeliers in Rijssen het, als de bezoekers zelf ook 1,5 meter afstand houden en een mondkapje dragen.

Geen koopavond
In verband met de geldende maatregelen komt de reguliere donderdagkoopavond te vervallen. We adviseren je om voor de exacte openingstijden te informeren bij de winkels die je wilt bezoeken. De horeca is open tot 20.00 uur. 

Sinterklaasactiviteiten
Op zaterdag 27 november is het extra gezellig in centrum Rijssen. ’s Middags komen er heel veel Pieten naar centrum Rijssen. Ze zullen Sinterklaas helpen met alles wat er nog voor Pakjesavond gedaan moet worden.

Gratis parkeren
Kom je met de auto naar Rijssen? Op heel veel plekken in het centrum kun je de hele dag gratis parkeren. Let echter wel even op de parkeermogelijkheden buiten de grote parkeerplaatsen, daar is een zogenaamde ‘blauwe zone’ van toepassing en kun je gedurende 1 1⁄2 uur gratis parkeren met parkeerschijf. 

De ondernemers van koopcentrum Rijssen heten je van harte welkom en wensen je een prettig verblijf.

Uw reactie