Uitgaan & Cultuur

Online ontmoeting met Margriet Sitskoorn

RIJSSEN - Op dinsdag 20 april organiseren Stichting Kunst & Cultuur Holten en de Bibliotheek Rijssen-Holten een online ontmoeting met hoogleraar neuropsychologie Margriet Sitskoorn. Margriet wordt geïnterviewd door journalist Regien Klein Hegeman van Tubantia. De ontmoeting begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via de agenda op de website van de Bibliotheek.

Margriet Sitskoorn is verbonden aan de Universiteit van Tilburg als hoogleraar Klinische Neuropsychologie. Ze houdt zich vooral bezig met de vraag hoe we onze hersenen kunnen ontwikkelen door onszelf en de omgeving te veranderen en hoe we emoties, vaardigheden en gedrag kunnen beïnvloeden. Haar afdeling bij de universiteit houdt zich bezig met de vraag hoe topsporters en topmanagers hun prestaties kunnen verbeteren.

Margriet Sitskoorn
Ze schrijft toegankelijke colums en boeken over haar vakgebied. Het maakbare brein is haar bekendste boek. Margriet is ook bekend als jurylid van de Nationale IQ-test en andere televisieprogramma’s.

Presentatie

Op 20 april geeft Margriet Sitskoorn een korte presentatie over haar in april 2019 verschenen boek ‘Hersenhack’, waarin zij laat zien hoe hersenen beïnvloed worden. Daarna wordt zij geïnterviewd door Regien Klein Hegeman. Wie meedoet aan de sessie kan van tevoren vragen insturen of vragen stellen via de chat.


Online ontmoeting

De sessie wordt gehouden via MS Teams. Mensen die zich aangemeld hebben ontvangen op tijd de link en uitleg voor deelname. Meedoen met de sessie is gratis. Aanmelden kan via
www.bibliotheekrijssenholten.nl/agenda t/m 18 april.

Reacties

Graag meld ik mij aan voor de online sessie met neuropsychologe Margriet Sietskoorn op 20 april a.s.om 20.00 uur