Uitgaan & Cultuur

Oosterhoffair op 27 april 2022

RIJSSEN - Dit jaar is wederom in de schitterende tuin van Kasteel De Oosterhof, de Oosterhoffair. Voor eenieder die het publiek wil laten kennis maken met zijn of haar hobby, kunst, bedrijf, vereniging, stichting of dat wat u graag wilt presenteren. De Oosterhoffair zal plaatsvinden op woensdag 27 april van 11.00 uur tot 17.00 uur, reserveert u op tijd voor uw deelname? De indeling zal in 2022 anders zijn dan in 2019, wij proberen natuurlijk weer zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen voor locatie.

“In 2019 hebben we heel veel mensen mogen verwelkomen tijdens de Oosterhoffair, wat fijn dat u daarbij aanwezig was. Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer op uw deelname. Dit jaar zijn er zelfs al nieuwe aanmeldingen in de vooraanmelding! Het belooft een mooie fair te worden!”, laten Miranda de Goeijen en Guido Meinders van de organisatie weten.

Vanaf 09.30 uur is er de mogelijkheid om uw stand op te bouwen. Dit jaar is het ook mogelijk om, tegen betaling van vijf euro per kraam, de stand op te laten bouwen, zodat u het zeil niet zelf hoeft te spannen. Betaling geschied op de dag zelf. Wilt u dit aangeven in het opmerkingen veld?

Kosten
Deelname met kraam is gratis voor niet-commerciële deelnemers, verenigingen, stichtingen etc. Voor bedrijven en commerciële deelnemers (verkoop) is het huren van een kraam €25,- (incl. strekkende meters), voor een ruimte zonder kraam/ met eigen kraam €12,50 per strekkende meter. Een stroompunt kost 15 euro. Betaling van de fair is dit jaar helaas niet mogelijk aan de poort van de Kasteeltuin. Voor reservering van uw plaats vragen wij een borg ad. € 25, deze ontvangt u tijdens de fair van ons terug of wordt verrekend met uw reservering. Bent u helaas verhinderd dan brengen wij € 25,- no-show kosten in rekening. Helaas is dit ons voorgaande jaren te vaak overkomen.

Mocht de fair eventueel niet doorgaan vanwege corona, dan worden automatisch de inschrijfkosten aan u terugbetaald. “Anders dan voorgaande jaren, behouden wij ons het recht om een aanmelding af te wijzen i.v.m. het aangeboden product of dienst. Zo behouden we de diversiteit qua aanbod tijdens de fair.” Het is niet toegestaan horeca te bedrijven tijdens fair of etenswaren te verkopen, anders dan reeds bestaande aanbod.

De inschrijving voor de fair is open en kan uitsluitend via de website (http://oranjeverenigingrijssen.nl/aanmelden-oosterhoffair/), de inschrijving sluit d.d. 19 april a.s.

Voor vragen wordt u verwezen naar: Miranda de Goeijen (miranda@oranjeverenigingrijssen.nl) of Guido Meinders (guido@oranjeverenigingrijssen.nl).