Uitgaan & Cultuur

Winactie: Raad het aantal kunstwerken en maak kans op een waardebon van 25 euro

RIJSSEN – Wil jij een waardebon t.w.v. 25 euro winnen? Raad hoe vaak het ‘Meisje met de Parel’ in de etalages van Rijssen te zien is en maak kans! Rijssen staat in oktober in het teken van kunst. De hele maand zijn er circa vijftig kunstwerken in de etalages van Rijssense ondernemers te zien. Een van de kunstwerken is het ‘Meisje met de Parel’.

Weet jij hoe vaak dit prachtige kunstwerk te zien is in het centrum van Rijssen? Mail het juiste aantal vóór 23 oktober naar: artbymoniqueharmsen@gmail.com en maak kans op een waardebon (t.w.v. 25 euro). In totaal worden er drie waardebonnen weggegeven. De waardebon is bij iedere deelnemende winkel te besteden. “De winnaars kunnen zelf kiezen waar zij de cheque willen besteden en zo steunen ze ook nog eens de lokale ondernemers in Rijssen”, legt initiatiefnemer Monique Harmsen uit. De organisatie neemt contact op met de winnaars.

Live schilderen
Komende zaterdag staan Monique Harmsen, Ernst-Jan ten Hove en Ineke KleinJan in het centrum van Rijssen om mensen hun kunstwerken te laten aanschouwen. Van 13.00 uur tot 17.00 uur staat de organisatie van ‘Kunst in de Etalage’ in een tent in het centrum. Er lopen ook allerlei figuranten door de winkelstraten. “De hele dag staat in het teken van kunst, ook de figuranten. Denk aan Picasso, Rembrandt van Rijn en bijvoorbeeld Mondriaan. Het belooft een leuke middag te worden”, aldus Monique.