Uitgaan & Cultuur

Zomermarkt in Maranatha

In woonzorgcentrum Maranatha aan de Diekjansweg 1 is zaterdag 29 juni van 10.00 tot 14.00 uur een gezellige zomermarkt. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en te genieten van de vele kraampjes.

Op de markt is van alles te beleven. Er zijn verschillende kramen, met onder meer de verkoop van kinderkleding, speelgoed, handwerkjes en tweedehands boeken. Het Sfeerhuis is aanwezig met decoratiematerialen. Ook zijn er diverse attracties, zoals een springkussen, een vossenjacht en een oude legerwagen van ‘Keep Them Rolling’, waar ritjes mee gemaakt kunnen worden. Er kan ook een werkstukje gemaakt worden samen met Ineke Kleinjan, beeldend therapeut.

Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht. Bezoekers kunnen lekkere slaatjes, oliebollen, pannenkoeken, puddingbroodjes en andere lekkernijen kopen. Voor de kinderen of kleinkinderen is er een suikerspin.

In de grote zaal draait een doorlopende presentatie over woonzorg, welzijn, dagbesteding en vrijwilligers binnen Maranatha. Voor prijsbewuste mensen staat er een kar met boodschappen waarvan de totaalprijs geraden kan worden. De winnaar krijgt na afloop de inhoud mee naar huis. Maranatha belooft er een gezellige dag van te maken en hoopt op veel bezoekers