Zakelijk

Coolinair Rijssen gaat samenwerking aan met Gotink Catering

Jolanda van Coolinair en Bert van Gotink

RIJSSEN – Coolinair Rijssen en Gotink Catering gaan per direct een samenwerking aan. Gotink uit Deventer benaderde Jolanda voor een eventuele samenwerking en dat zag Jolanda eigenlijk direct wel zitten.

“Zij hebben ons benaderd, omdat ze via via van ons gehoord hadden. Zij zijn in deze tijd heel erg druk met het uitbrengen van warme maaltijden aan huis en kwamen steeds verder richting onze regio”, zegt Jolanda. Uiteindelijk ging de route steeds meer richting Rijssen en Holten en daarom neemt Coolinair het nu op zich.

Al 17 jaar is Coolinair een ruim begrip in de regio, waardoor er een groot netwerk is opgebouwd. “Toen Gotink ons benaderde, hebben we eerst gekeken bij het bedrijf en hebben we natuurlijk het eten geproefd. Het was heel erg goed en de mensen zijn leuk”, gaat Jolanda verder. 

Weinig veranderingen
Volgens Jolanda gaat er voor het huidige klantenbestand weinig veranderen. “Het staat compleet los van onze andere diensten. De catering blijft gewoon, maar we merken in coronatijd dat er minder werk is qua catering, daarom is dit een mooie oplossing. Uiteindelijk willen we natuurlijk dat ook de warme maaltijden aan huis blijvend zijn binnen ons bedrijf.”

Overeenkomsten
“We hebben beiden goed eten, willen kwaliteit leveren en bieden een goede service”, zegt Jolanda. “En, we hebben natuurlijk een mooie keuken om de gerechten te bereiden.” Mocht u willen proberen, dan kunt u nu éénmalig drie proef magnetron-maaltijden krijgen voor € 10,- euro of vijf warme maaltijden voor € 25,-. Neem contact op met: 0548 543 698 of kijk op www.gotink.nl/aanmelden.