Zakelijk

Feestelijke opening donderdag 7 november

Gloednieuw en groter pand voor Albert Heijn Rijssen

RIJSSEN – Albert Heijn aan de Watermolen 2 in Rijssen sluit dinsdag 29 oktober om 17:00 uur de deuren. De winkel verhuist naar een gloednieuw, groter pand aan de Stationsdwarsweg en krijgt bovendien het nieuwste concept van Albert Heijn. De feestelijke opening is op donderdag 7 november om 11:00 uur. Dan kunnen klanten kennismaken met een hypermoderne supermarkt waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. 

Het team van Albert Heijn Rijssen kijkt uit naar de opening van de nieuwe winkel. Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree
Het team van Albert Heijn Rijssen kijkt uit naar de opening van de nieuwe winkel. Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree

“We verhuizen naar een prachtige plek naast het treinstation van Rijssen. De winkel wordt veel groter, beschikt over ruime parkeergelegenheid en we gaan ook nog eens veel meer keuze bieden”, vertelt supermarktmanager Leon Massop. Albert Heijn Rijssen wil de opening graag samen met klanten vieren. Het wordt een gezellig feestje. Tot en met zaterdag 9 november zijn veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt. Leon Massop en zijn medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. “Onze winkel is de eerste Albert Heijn in de omgeving met het nieuwste concept. Ook daarom zijn we erg benieuwd naar de reacties van klanten.”
De metamorfose van Albert Heijn in Rijssen maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Tijdens de sluitingsperiode van de supermarkt in Rijssen zijn klanten van harte welkom bij de Albert Heijn-winkels in Enter en Nijverdal. Deze winkels zijn geschikt gemaakt om de extra drukte goed op te vangen.