Zakelijk

Kom langs en maak kans op fantastische prijzen

Kaaspakhuis Rijssen viert vijfjarig bestaan

RIJSSEN – Het Kaaspakhuis Rijssen bestaat vijf jaar. Op 1 juni 2016 heeft Ruud Pastoor zijn deuren voor het eerst geopend. Franchiseondernemer Ruud Pastoor is trots op het feit dat hij een goede naam heeft weten op te bouwen in het centrum van Rijssen.

“Ik denk dat we terug kunnen kijken op vijf heel mooie jaren. Toen we begonnen wist ik natuurlijk niet of het ging aanslaan bij de mensen, maar achteraf gezien sloeg het in als een bom. Daar ben ik heel erg trots op”, aldus Pastoor. Voordien werkte hij achttien jaar bij supermarkt Dirk van den Broek, maar zocht een nieuwe uitdaging. “Ik wilde heel graag iets voor mezelf beginnen, maar wel op voorwaarde dat ik franchiseondernemer werd van een bestaand concept.” Na vijf jaar heeft hij daar totaal geen spijt van. “Ik denk dat deze bestaande formule een groot voordeel was. Ik hoefde niets aan te passen en het concept was natuurlijk al fantastisch.” 

In eigen hand
Hoewel het concept dus grotendeels hetzelfde is gebleven, heeft Pastoor ervoor gekozen om het wel naar zijn eigen hand te zetten. Zo heeft hij het assortiment verruimd met noten en zuivel. Pastoor opende in 2019 een tweede filiaal in Almelo, maar wil niet te hoog van de toren blazen. “Het gaat natuurlijk heel erg goed, maar ik blijf met beide benen op de grond staan”, lacht Pastoor.

Bijzondere actie
Het vijfjarig bestaan van Kaaspakhuis Rijssen wilde het team niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zijn er vanaf 1 juni allerlei messcherpe aanbiedingen en een fantastische winactie. “Met deze winactie steunen onze klanten gelijk de lokale niet-essentiële winkels en de horeca in de gemeente Rijssen-Holten.”

“Wij zijn, als één van de weinige winkels, de gehele coronaperiode open geweest, maar dat geldt niet voor de niet-essentiële winkels en de horeca. Wij willen graag wat terug doen voor onze medeondernemers en dat doen we met deze geweldige actie!”, besluit Pastoor, die zijn vaste klanten heel erg dankbaar is. “Ik ben heel erg blij dat veel klanten ons ondanks alle maatregelen toch wisten te vinden. En ik ben ook heel blij dat de campings in Rijssen en omstreken weer open mogen, want veel toeristen komen bij ons langs voor een lekker stuk kaas!”

Kaaspakhuis Rijssen is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur, op donderdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 17.30 uur. Meer informatie is ook te vinden op www.kaaspakhuis.nl/locaties/rijssen/. Voor overige vragen bel: 06-82923729.