Zakelijk

Michel van den Broek: “Dit hadden we stiekem heel erg gehoopt”

Kippie Rijssen wordt benoemd tot ‘Kippie van het jaar’ 2020

RIJSSEN - Het heeft even geduurd, maar de uitslag van Kippie van het jaar 2020 is bekend gemaakt. Kippie Rijssen is ‘winkel van het jaar’ geworden. Om winkel van het jaar te worden moet je aan veel eisen voldoen. Zo is er jaarlijks een mysteryshopper-onderzoek en worden de Kippie-filialen gecontroleerd volgens de HACCP-hygiëneregels. Al meer dan een jaar runt Michel van den Broek Kippie Rijssen met veel plezier.

“De winkel en het verkopen van gegrilde producten van goede kwaliteit is echt mijn passie. Het team en ik doen er alles aan om de klanten iedere dag met een glimlach naar huis te laten gaan. Het is een raar jaar geweest, maar gelukkig is de winkel altijd open geweest en hebben we altijd kunnen klaarstaan voor onze klanten. Dat wij ‘Kippie van het jaar’ zouden worden hadden wij stiekem heel erg gehoopt, maar het kwam wel als een grote verrassing. We gaan deze overwinning goed vieren met het gehele team als dat weer kan”, steekt Michel van wal.

Alle facetten beheersen
Volgens Michel is het belangrijk dat het personeel alle facetten beheerst. “Juist het personeel maakt de winkel. Als de eigenaar het goed doet, maar het personeel niet dan kom je er nooit. Ik vind dat het op alle fronten moet klikken. Natuurlijk mogen er foutjes gemaakt worden, maar die willen we dan wel zo snel mogelijk oplossen. We hebben veel jonge en enthousiaste medewerkers en ze krijgen op deze manier ook een mooie beloning voor het goede werk wat ze leveren.”

Continuïteit
Michel nam een jaar geleden Kippie Rijssen over en merkt dat het gewaardeerd wordt hoe het tot nu toe gaat. “We horen vaak van onze klanten dat ze het heel erg netjes vinden en dat ze alles wel willen meenemen, omdat het zo lekker ruikt en smaakt”, lacht Michel. “Daarnaast merk ik dat mensen graag bij ons langskomen, omdat ze merken dat de sfeer goed is en het personeel gezelligheid uitstraalt. We kregen voor klantvriendelijkheid zelfs een 10!”, zegt Michel, die met beide voeten op de grond blijft. “We willen dit vasthouden en continuïteit uitstralen. Daar doen we het voor.”

Doelstelling 2021
De onderzoeken van de mysteryshopper en de keuringsdienst wat betreft hygiëne zijn voor dit jaar ook al in gang gezet. “We hopen onszelf natuurlijk ook Kippie van het jaar 2021 te mogen noemen aan het eind van dit jaar!”, besluit Michel.

Reacties

Terecht gekozen.ik kan rustig zeggen dat alle koppie zaken er prima uitzien.ga zo door.