Zakelijk

Multifunctioneel Verzorgingscentrum aansluitend aan Dental Comb. Tandtechniek Rijssen

RIJSSEN - Herman ter Harmsel, eigenaar van Dental Comb. Tandtechniek BV, treft momenteel de voorbereidingen voor het overdragen van de tandtechnische activiteiten aan Irma Godeke-Velthof, tandtechnicus en eigenaar van DentalSave in Albergen. Irma Godeke kan bogen op ruim dertig jaar ervaring in de tandtechniek.

Continuïteit
Stoppen met werken doet ter Harmsel nog niet, maar na vijftig jaar tandtechniek ligt het voor de hand een stapje terug te doen en te zorgen voor continuïteit voor de toekomst. “Gezamenlijk zetten wij ons de komende jaren in om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen”, vertelt Ter Harmsel. “Er verandert eigenlijk niets, behalve dan dat Herman de komende tijd iets minder gaat doen en wij met onze medewerkers telkens iets meer overnemen”, vult Irma Godeke aan.

Overname
Ter Harmsel koos bewust voor Irma Godeke en DentalSave Tandtechniek. Hoewel de mogelijkheid om bedrijven over te doen aan een grote partij momenteel veelvuldig wordt toegepast, is toch gekozen voor een kleinere regionaal werkende partner, die eenzelfde werkwijze hanteert, waarbij de patiënt centraal staat en door de persoonlijke behandeling en ruime ervaring de nodige aandacht krijgt. 

Uitbreiding activiteiten
Onder de slogan ‘Alles onder één dak’ biedt Dental Comb. Rijssen al vele jaren zowel uitgebreide tandheelkunde alsook alle vormen van tandtechniek aan. Ter Harmsel gaat de komende maanden zijn gehele pand aan de Vennekesgaarden 63 tot en met 67 verbouwen tot twee afdelingen voor aan elkaar gelieerde disciplines. Op de nummers 65-67 wordt een drietal behandelkamers gerealiseerd, van waaruit een tandarts, een implantoloog en mondhygiëniste werken.

Vanwege de uitbreiding van deze activiteiten verhuist de afdeling tandtechniek naar de naastgelegen ruimte op nummer 67. Dit pand krijgt daarnaast ook een functie als multifunctioneel verzorgingscentrum.

Verzorgende en paramedische beroepen
Naast het tandtechnisch laboratorium wordt het pand onderverdeeld in een tiental behandelkamers die worden ingericht voor verzorgende en paramedische beroepen.

Deze praktijkruimtes worden, onder leiding van Harrie Godeke, ingericht voor bijvoorbeeld een pedicure, een fysiotherapeut, een logopedist, een masseur, een schoonheidsspecialist, kortom voor alle verzorgende en paramedische beroepen.

Door centrale baliemedewerkers, een gezamenlijke wachtruime en onderlinge samenwerkende specialisten kan de cliënt op een efficiënte wijze van meerdere gezondheidsaspecten gebruik maken, onder één dak.

Contact
Zowel nieuwe patiënten voor de tandartsenpraktijk alsook geïnteresseerden voor het multifunctionele verzorgingscentrum kunnen zich aanmelden bij administratie@dentalcomb.nl 

Voor uitgebreide informatie met betrekking tot de vele tandtechnische mogelijkheden kan vrijblijvend een afspraak gemaakt worden via telefoon 0548-520030 of e-mail info@dentalcomb.nl.
Voor meer informatie: www.dentalcomb.nl.