Zakelijk

WGS Witgoed wil dat klanten tevreden zijn over hun aankoop

Naast Onlineverkoop ook een hal met witgoedproducten

RIJSSEN - Ook al zijn Wilko en Gerda Scheer, eigenaren van WGS Witgoed, op grote schaal online via de webshop actief aangaande hun producten in tweedehands witgoed, ze zijn tevens gevestigd in een ruime hal aan de Handelsweg 9 in Rijssen. Daar kunnen hun witgoedproducten ook worden bekeken door de klanten. Dit kan op woensdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur en op zaterdagmorgen tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

“Er zijn klanten die onze producten kopen zoals je een pizza bestelt, zeker wanneer zij niet direct in de buurt wonen, maar ook klanten die het product toch graag willen bekijken”, aldus Wilko Scheer. Bij WGS Witgoed kan men terecht voor: wasmachines, vaatwassers, drogers, koelkasten en vriezers van A-merken zoals Miele, Bosch, AEG en Siemens. En aanverwante artikelen, zoals combimagnetrons en stofzuigers. Er zijn tevens combi deals leverbaar voor een mooie prijs; bijvoorbeeld een condens droger met een wasmachine van hetzelfde merk. “Wij geven drie tot zes maanden garantie en wanneer men een product bestelt, nemen wij binnen 24 uur contact op met de desbetreffende klant. Op de website staan veel foto’s per product, zodat je net zoveel ziet dan wanneer je in onze hal of in een winkel komt. Je krijgt ook daadwerkelijk wat je bestelt, wat het artikelnummer aangeeft.”

In de hal is Wilko druk bezig met medewerker Martijn om de ingekochte, nagekeken witgoederen weer te testen om zo een zo laag mogelijk klachtenpercentage te krijgen. “Het is heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop.” Vervolgens worden de apparaten schoongemaakt, gefotografeerd en gelabeld. De prijs van het gekochte witgoed is inclusief levering. WGS Witgoed levert gratis in acht provincies. Voorheen waren Wilko en Gerda Scheer gevestigd met een kringloop- en witgoedwinkel in één pand in Nijverdal. “Na vijf jaar hebben we de kringloopwinkel verkocht en zijn we met het witgoed verder gegaan, alleen niet meer in een fysieke winkel, maar steeds meer online.”

Sinds kort probeert men bij WGS Witgoed ook nieuwe producten met een deukje of beschadiging tegen een aantrekkelijke prijs te verkopen. Klanten hoeven voor deze producten niet de volle prijs te betalen. Het betreft vaak retourgoederen van witgoedzaken. “Dit zijn verder dus gloednieuwe apparaten, soms zit de originele prijssticker er nog op.” Klanten kunnen op de website van WGS Witgoed ‘filteren’ op bepaalde eigenschappen van het gewenste apparaat. Zoals bijvoorbeeld bij een wasmachine het aantal toeren, trommelgrootte en het merk. Voor meer informatie, tel. 06-15362354 of www.wgswitgoed.nl