Zakelijk

Nieuw in Rijssen: Duifhuizen Tassen & Koffers

RIJSSEN – Afgelopen donderdag openden Gerard en Josan Voortman een nieuwe winkel in het centrum van Rijssen. Anderhalf jaar geleden stopten zij met Le Théme en ze zochten een nieuwe opvulling van het pand aan de Haarstraat 52. Gerard is erg blij met zijn nieuwe winkel: Duifhuizen Tassen & Koffers.

Duifhuizen werd in 1953 opgericht en is sindsdien dé koffers en tassen specialist. Ze hebben een kwalitatief goed, ruim en gevarieerd aanbod dat aansluit bij de nieuwste trends. Dit varieert van reiskoffers tot aan tassen van diverse bekende topmerken. “Het is met name in het westen van het land een bekend concept en ze zochten een winkel in het oosten van het land. En wij twijfelden geen moment en zijn ingestapt als franchisenemer”, steekt Gerard van wal. 

De Rijssense ondernemer denkt dat het ook in Rijssen een succesvol concept kan worden. “We beschikken over een heel breed assortiment en ik ken weinig winkels met zo’n groot aanbod als Duifhuizen”, vervolgt Gerard. “En daarnaast geloof ik in de beleving van een winkel. Als je een tas of koffer koopt, heb je gewoon deskundig advies nodig en dat kun je bij ons krijgen.”

Gerard en Josan runden eerst Le Théme dames- en kindermode, maar stopten daar anderhalf jaar geleden mee. “We hebben niet direct ervaring in de tassen- en kofferbranche, maar houden wel van een uitdaging. En we krijgen veel begeleiding vanuit het hoofdkantoor”, legt Gerard uit. Zo werd de winkel ingericht door twee mensen vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland en kunnen ze bij vragen altijd terecht bij het hoofdkantoor. “Samen gaan we er een succes van maken!”

“Hopelijk zien we jullie, onze klanten van Le Théme, snel eens in onze winkel aan de Haarstraat 52 te Rijssen!”, besluit Gerard Voortman. Kijk voor meer informatie en het assortiment op: https://www.duifhuizen.nl/.