Zakelijk

Reparo: al tien jaar snel en vakkundig repareren en verkoop van mobiele telefoons en iPads

Brian Jansen startte tien jaar geleden met Reparo. Eigen foto

RIJSSEN – Reparo in Rijssen viert dit jaar het tweede lustrum. Brian Jansen begon tien jaar geleden met de verkoop en reparatie van mobiele telefoons en iPads en de verkoop van accessoires.

Daar bleek steeds meer vraag naar en de werkzaamheden breidden zich uit. Jansen begon alleen, maar inmiddels bestaat het Reparoteam uit zes personen, die werkzaam zijn in de winkel, bij de online verkoop en op de reparatie-afdeling. “Momenteel zijn we opnieuw op zoek naar een extra medewerker, een reparateur van mobiele telefoons”, vertelt Erica Swabedissen.

Goede gebruikte telefoons en tablets
Naast de verkoop van nieuwe mobiele telefoons en iPads worden ook telefoons en iPads verkocht die door de eerste eigenaar niet gebruikt zijn. “Doordat ze wel geopend zijn geweest, zijn deze artikelen goedkoper.” Reparo verkoopt daarnaast ook goede gebruikte telefoons en tablets. Naast de verkoop van telefoons en tablets heeft Reparo een zeer ruime voorraad aan de nieuwste accessoires en gadgets. Telefoonhoesjes, carkits, screenprotectors, Apple horlogebandjes en meer.

Gespecialiseerd in reparaties
Reparo (de naam zegt het al) is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en tablets. “Een voordeel is dat we snel kunnen schakelen. Mensen werken veel thuis, dan moeten ze wel bereikbaar zijn. Wie hier voor tien uur ’s morgens de kapotte spullen brengt, kan in de regel de telefoon of tablet aan het eind van de middag ophalen. We kunnen zo snel repareren, omdat we bijna alle onderdelen op voorraad hebben.”

Ontzorgen bedrijven
Reparo werkt veel voor bedrijven. “We ontzorgen bedrijven. Hebben werknemers een telefoon kapot, dan wordt ie diezelfde nog gerepareerd. Lukt dat niet, dan krijgen ze een leentoestel mee.” De bereikbaarheid van Reparo is groot, de lijnen zijn kort. “Mensen kunnen ons bellen met alle vragen die ze hebben. Er is altijd wel een mouw aan te passen, daar gaan we voor.”

Bij het repareren worden originele onderdelen gebruikt. Klanten krijgen zes maanden garantie op het gerepareerde onderdeel nadat de reparatie is voltooid, en twaalf maanden garantie op de niet-gebruikte telefoons van eerste eigenaren en goede gebruikte telefoons.

Openingstijden
Reparo, Industrieweg 7 in Rijssen, is open van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Het bedrijf is te bereiken via telefoon 0548 201 012. Reparo heeft ook een haal- en brengservice.