Zakelijk

Thuisin: Een nieuw gezicht met vertrouwde service

RIJSSEN - Thuisin Rijssen, gevestigd aan de Nijverdalseweg 126 in Rijssen, heeft een nieuwe eigenaar. Dit is Gerald Janssen. Met zijn jarenlange ervaring in onder meer de schildersbranche, zal de service ongekend goed en betrouwbaar blijven. “Wij van Thuisin Rijssen bieden het ‘alles onder één dak’ concept’ voor de gehele woninginrichting. Kortom, maatwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid met één aanspreekpunt. Dat is wel zo fijn voor de klant. Zo leveren wij een geheel traject; van styling- en kleuradvies, ontwerp, uitvoering en ontzorging. Wij zorgen ervoor dat alles opgemeten wordt, op maat gemaakt en goed gemonteerd wordt door onze vakmensen. En we geven maar liefst vijf jaar garantie op maatwerkproducten”, aldus Gerald Janssen. Daarnaast kan men bij Thuisin ook terecht voor inspiratie en advies op het gebied van wonen. “Dat doen we al jaren. En nu dus met een nieuw gezicht.” 

Door de verbouwing eind vorig jaar heeft Thuisin als toonaangevende woninginrichtingwinkel met alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, zonwering en kasten op maat een nog groter assortiment. Geregeld kunnen klanten bij Thuisin genieten van leuke acties. “Is de keuken toe aan een nieuw kleurtje? Of toch wat meer kleur in de slaapkamer? Men kan zijn/haar favoriete kleur mengen bij ons. Deze maand geven wij een fikse korting van 25 procent op alle mengverven.” 

Thuisin kent drie concepten in één. Dat is de woninginrichting, Gerald Janssen BV schilder- en onderhoudsgroep en woningbehangen.nl. “Onze interieuradviseurs staan in de winkel vooriedereen klaar om een plan te maken voor de persoonlijke wensen van onze klanten. We geven inspiratie op woongebied en stijladviezen over welke producten bij elkaar passen. Onze stylisten geven bijvoorbeeld een kleuradvies bij een inrichtingsplan. Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke uitvoering helpen wij onze klanten bij het realiseren van hun wensen. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Voorlopen en bijblijven vinden we erg belangrijk. Kom dus ideeën opdoen of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.” 

Tevens worden klanten ontzorgd op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen, monteren, het volledige schilderwerk of onderhoudsplan. “Dat is een onderdeel van onze service waarmee wij garanderen dat de nieuwe aanschaf precies past op de plek in het interieur.” Belangrijke onderdelen in het interieur van Thuisin zijn raamdecoratie en gordijnen. Voor zonwering, privacy, isolatie, sfeer en aankleding. Daarin is ontzettend veel keus. Bij Thuisin staat men voor een ieder klaar voor volledige ontzorging. “Wij geven advies over onze raamdecoratieproducten. Wij komen bij mensen thuis inmeten en wij monteren vakkundig raamdecoratie en gordijnen van onder andere de merken Luxaflex, Eijffinger, Kobe en LOOKin in onze winkel.”
Voor meer informatie zie ook: www.thuisin.nl (vestiging Rijssen).