Zakelijk

Tweede vestiging Bos Bedden geopend in Nijverdal

NIJVERDAL - Rutger en Lianna Veerman hebben de tweede vestiging van hun beddenspeciaalzaak Bos Bedden geopend. Burgemeester Jorrit Eijbersen heette het echtpaar van harte welkom op bedrijventerrein ’t Lochter. “Wij zijn als gemeente blij met een nieuwe ondernemer in Nijverdal.”

Bijna twee jaar geleden hebben Rutger en zijn vrouw Lianna Bos Bedden in Nieuwleusen overgenomen met het idee om niet binnen al te lange tijd een tweede vestiging te openen. “Vanuit Nieuwleusen is de verbinding met Twente best beroerd. Onze monteurs zijn daardoor langer onderweg dan we zouden willen wanneer ze in Nijverdal, Rijssen of Almelo aan de slag moeten”, vertelt Rutger. “Hier in Nijverdal, op het industrieterrein, hebben we een fantastische showroom locatie gevonden waarbij wij ons verzorgingsgebied nog beter van dienst kunnen zijn. Ik sluit niet uit dat we in de nabije toekomst nog ergens een derde vestiging van Bos Bedden openen.”

 

Naast de vestiging met 3.000 vierkante meter in Nieuwleusen beschikken eigenaren Rutger en Lianne Veerman nu ook over 2.500 vierkante meter aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal.

 

De afgelopen drie weken is hard gewerkt om de showroom te vullen met vele ledikanten, matrassen, kussens en dekbedden. Dat werd volop gewaardeerd door genodigden. Aan de zoontjes van Rutger en Lianna de eer om samen met burgemeester Eijbersen het lintje door te knippen. Dat deden ze vol enthousiasme.

 

Om op te gaan in de lokale gemeenschap, is Bos Bedden sponsor geworden van VV Hellendoorn. “Wij vinden het belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te zijn en daarbij ons steentje bij te dragen. Samen sta je immers sterk”, aldus Veerman.