Zakelijk

Kom langs bij de heropening en profiteer van geweldige openingsacties

Zuivelhoeve Rijssen heropent op 20 oktober na flinke metamorfose

RIJSSEN – Zuivelhoeve Rijssen viert volgende week woensdag, 20 oktober, de heropening van haar pand aan de Haarstraat 24. Eigenaresses Noël en Maxime zitten tijdelijk aan de Haarstraat 32 gevestigd - in het oude pand van Miss Etam - tot de verbouwing is afgerond.

“We wilden in eerste instantie direct deze stap al zetten, maar corona gooide roet in het eten”, leggen Noël en Maxime uit. Bij de verbouwing wordt vooral meer ruimte gecreëerd. “We waren altijd een gezellig boerenwinkeltje, maar willen iets meer professionaliteit en rust uitstralen richting onze klanten. We vinden het echter ook heel belangrijk dat onze klanten wel het huiselijke gevoel blijven ervaren.”

Verruiming van het assortiment
Het concept van de Zuivelhoeve bestaat al jaren, maar Noël en Maxime hebben ervoor gekozen om het assortiment nog meer uit te breiden. Het assortiment bestaat uit Nederlandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, diverse soorten tapas, salades en lekkere bijpassende wijnen of biertjes. Klanten kunnen in de vernieuwde winkel ook nieuwe vers belegde broodjes bestellen bij de broodjes corner. “We proberen vooral een tikkeltje origineel te zijn met ons assortiment. Als klanten een borrelplank willen, hoort daar ook een lekkere bijpassende wijn of een lekker Twents biertje bij. We willen onze klanten voorzien van het totaalconcept”, aldus Noël en Maxime.

Heropening
De feestelijke heropening van de Zuivelhoeve Rijssen op woensdag 20 oktober wilden Noël en Maxime niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan. Daarom zijn er van woensdag 20 oktober tot en met zaterdag 30 oktober messcherpe openingsacties. Houd social media en deze krant in de gaten voor de aanbiedingen!

Zuivelhoeve Rijssen is op maandag open van 09.00 uur tot 17.30 uur, op dinsdag en woensdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag van 09.00 uur tot 21.00 uur, op vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Wil je het hele assortiment van Zuivelhoeve Rijssen zien? Kijk op: https://winkels.zuivelhoeve.nl/zuivelhoeve-rijssen/. Voor overige vragen bel: 0548-513705.

“Als je weet wat je eet, proef je meer”, luidt het motto van Zuivelhoeve Rijssen.

Uw reactie