Afbeelding

Tulpenbollenactie Scouting Rijssen

Natuur en milieu

RIJSSEN - Op zaterdag 8 oktober aanstaande is de jaarlijkse tulpenbollenactie van Scouting Oosterhof – Niej Begin. De Rijssense scouts zullen dan, herkenbaar aan hun uniform, tussen 9.00 en 16.30 uur weer langs de Rijssense deuren gaan om rode, gele en paarse tulpenbollen te verkopen voor € 2,50 per zakje. Naast contante betaling bestaat ook dit jaar weer de mogelijkheid om te betalen door middel van een QR-code.

De opbrengst wordt onder andere gebruikt voor het onderhoud aan de prachtige blokhut ’t Oosterhöfke. Daarnaast zorgen de inkomsten er ook voor dat er nieuwe spel- en kampeermaterialen aangeschaft kunnen worden, terwijl men de contributie al jaren relatief laag kan houden. 

Bent u niet thuis, of wilt u er zeker van zijn dat u tulpenbollen kunt kopen? Dan kunt u ook online bestellen via de website. U kunt de tulpenbollen dan op zaterdag 8 oktober tussen 9.00 en 16.30 uur afhalen bij blokhut ’t Oosterhöfke (A.H. ter Horstlaan 12a te Rijssen) of tegen een vergoeding van € 2,50 laten bezorgen (alleen in Rijssen en buitengebieden). Ga voor meer informatie en online bestellen naar: www.scouting-rijssen.nl. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding