Rivo Rijssen Dames 1 compleet voor nieuw seizoen
Rivo Rijssen Dames 1 compleet voor nieuw seizoen deweekvanrijssen.nl

Rivo Rijssen Dames 1 compleet voor nieuw seizoen

Algemeen

RIJSSEN - De selectie van Rivo Dames 1 onder leiding van trainers Patrick te Vaarwerk en Sander de Koning is compleet voor het nieuwe seizoen. Er is een heel aantal mutaties te noteren.

De dames die we komend seizoen niet meer terugzien op het centrecourt zijn:
-Stephanie de Bruin en Lotte Boerman. Beide blijven Rivo trouw maar gaan een stapje terug doen en spelen in Rivo Dames 2.
-Maaike Wolves kan haar stage en studie niet meer combineren met het spelen in de Topdivsie. Zij stopt met volleyballen voor dit moment.
-Floortje van Losser gaat spelen voor het tweede team van Apollo’8 uit Borne. Dit met de bedoeling aansluiting te kunnen vinden bij het eerste team aldaar.
-René Brinks, assistent-trainer van dames 1, maakt de overstap naar de herenlijn en gaat Rivo Heren 1 van oefenstof voorzien.

De nieuwe namen in de selectie van Rivo dames 1:
-Marèll Borggreve: P/L en afkomstig van Holyoke dames 1 uit Enter waar ze al sinds haar achstejaar speelt. Marèll is 19 jaar en studeert Finance & Control op het Saxion in Enschede. Graag benut ze de kans om op een hoger niveau te gaan volleyballen en heeft er veel zin in om haar kwaliteiten voor Rivo in de Topdivisie te laten zien.
-Kim Borkent: Libero. Zij maakt de overstap van dames 2 naar dames 1. Kim heeft net haar diploma vmbo binnen en gaat komend jaar in Zwolle de opleiding Retailmanager volgen. Afgelopen seizoen zat Kim al erg vaak bij de wedstrijdselectie van dames 1 en heeft al diverse keren laten zien zich te kunnen meten met dit niveau. Ook blijft ze wedstrijden spelen voor dames 2.
-Delisa Jutstra: midden. Delisa komt over van Harambee en woont, werkt en studeert (Industrieel Design) in Enschede. Afkomstig en begonnen met volleyballen in het Drentse Oosterhesselen. Daarna bij Emmen 95’ en inmiddels vijf seizoenen bij Harambee. Met haar lengte van 1.88 meter is ze op de middenas een welkome aanvulling en versterking.
-Noor Wolbers: midden. Noor genoot haar volleybalopleiding grotendeels bij Rivo, maakte een uitstapje naar haar thuisclub WVC uit Wierden maar komt na één seizoen weer terug waar het begon voor haar: Rivo Rijssen. Noor gaat de concurrentie aan op het sterk bezette midden maar met haar talent hebben we daar alle vertrouwen in. Na haar examen havo gaat ze komend jaar studeren in Zwolle.
-Trijntje Verbeek: Trijntje komt uit Aalten, speelde afgelopen bij Rivo Dames 2 en al diverse sets/wedstrijden in dames 1. Trijntje blijft deze combinatie maken (samen met Libero Kim en spelverdeler Lieke) om zoveel mogelijk vlieguren te maken.
-Jenneken Flink: Jenneken neemt de plaats in van René Brinks als assistent van Patrick en zal dus deel uitmaken van de staf het komende seizoen. Haar dertig jaar volleybalervaring wil ze graag delen met deze groep (jonge) meiden en zo ook eens ruiken aan het trainersvak.