Afbeelding

Stichting Vier het Leven (regio Rijssen-Almelo-Wierden-Borne) ontvangt Vrijwilligersprijs Overijssel

Algemeen

RIJSSEN / REGIO - De vrijwilligers van Stichting Vier het Leven afdeling Almelo zijn een van de winnaars van de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2022 in de gemeente Almelo!

“Vier het Leven neemt ouderen mee uit. Onder het motto “samen uit samen genieten” organiseert Vier het Leven culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen met hun eigen auto de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum. De afdeling Almelo van Vier het Leven is actief in de gemeenten Almelo, Rijssen-Holten, Borne, Tubbergen, Twenterand en Wierden” zo klinkt het.

De enthousiaste groep vrijwilligers ontving de prijs op maandag 21 november in Hof 88 uit handen van de vervanger van gedeputeerde Gert Harm ten Bolscher, Statenlid Annemieke Wissink. De provincie Overijssel, Stimuland en meerdere Overijsselse Vrijwilligers(steun)punten hebben ook dit jaar de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

De kracht van Vier het Leven zit in het wegnemen van drempel, in persoonlijke aandacht voor ouderen en een op de doelgroep afgestemde werkwijze. Dit alles is mogelijk dankzij de inzet van een heleboel vrijwilligers. Wilt u ook een keertje met ons mee? Vraag dan vrijblijvend het programmaboekje aan en bekijk het mooie aanbod aan voorstellingen en films in Hof88, Theaterhotel Almelo en Parkgebouw Rijssen.

Vier het Leven is op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur bereikbaar op het landelijke telefoonnummer: 035-5245156. Meer informatie over Vier het Leven en het programma per regio kunt u vinden op: www.4hetleven.nl.