Afbeelding

Gehavend Excelsior’31 onderuit in Groningen

Sport en vrije tijd

RIJSSEN - De zaalvoetballers van Excelsior’31 konden het vrijdagavond in Groningen niet bolwerken tegen de PKC’83. De Rijssenaren kregen met 9-2 klop van de nummer drie van de ranglijst.

Bij rust stonden de Rijssenaren, die het wegens ziekte en vakantie moesten doen zonder sterkhouders als Remco van Leeuwen, Cor Pongers en Henk Lankamp, met 3-2 achter. Na rust was het gehavende Excelsior’31 niet bij machte om in de wedstrijd te blijven. De thuisploeg had weinig moeite om kansen te verzilveren en scoorde in het tweede bedrijf zevenmaal. Eindstand 9-2.

Aankomende vrijdag is Excelsior’31 vrij. Hierna spelen de Rijssenaren in de maand maart een aantal belangrijke duels. De huidige nummer zeven van de ranglijst treft achtereenvolgens de nummers acht, negen en tien van de ranglijst.