Afbeelding

Start nieuw seizoen AMV

Uitgaan en cultuur

RIJSSEN - Start nieuw seizoen AMV; spelenderwijs kennismaken met muziek. Op 2 februari start er een nieuwe AMV-cursus bij Muziekvereniging Wilhelmina. AMV (Algemene Muzikale Vorming) is een korte muziekopleiding voor kinderen vanaf groep 4 (8 jaar).

Tijdens AMV leren kinderen spelenderwijs muziek maken door blokfluit te spelen. Ze leren noten lezen, ritmes spelen en maken kennis met andere muziekinstrumenten. Samen muziek maken is een belangrijk onderdeel van AMV, de kinderen krijgen daarom les in een groep met andere AMV’ers. Aan het eind van het jaar geven de kinderen een concert en ontvangen ze daarna een diploma.

De lessen zijn elke week op donderdag tussen 17.00 uur en 18.30 uur. De cursus duurt ongeveer een jaar en wordt gegeven door AMV docent Rianne Damhuis. De kosten zijn €135,00. Dit bedrag is inclusief al het materiaal. Meer weten over de AMV-lessen? Bekijk de website: www.wilhelminarijssen.nl/AMV. Via deze website kunnen kinderen ook aangemeld worden voor AMV. Aanmelden kan tot en met 26 januari.