Afbeelding

‘Best Singer Almelo’ in Parkgebouw Rijssen

Uitgaan en cultuur

RIJSSEN - ‘Best Singer Almelo’, een zangwedstrijd voor leerlingen voortgezet onderwijs in regio Almelo, zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 11 april in het Parkgebouw in Rijssen. Naast leerlingen van Het Noordik, Pius X, Canisius en Het Erasmus, doen voor het eerst dit jaar ook leerlingen mee van het Alma College en De Passie. Hierdoor kunnen bijna alle zangtalenten van scholen uit Almelo en omgeving een poging doen om de titel “Best Singer Almelo” over te nemen van de winnares van vorig jaar: Merle Sjoers foto.

De voorrondes op de scholen zijn inmiddels achter de rug. Dat leidt tot 14 kandidaten die op 11 april aantreden om 19.30 uur in het Parkgebouw in Rijssen.

De deelnemers worden begeleid door een fantastische live-band van professionele muzikanten. Tijdens het Juryberaad is er een optreden van Merle Sjoers en van dansschool LaSteSa uit Almelo. Voor leerlingen die naar de show willen rijdt er op 11 april een pendelbus langs alle scholen.

Kaarten voor de finale van Best Singer Almelo zijn tot 31 maart verkrijgbaar in de voorverkoop op de deelnemende scholen (€ 3,-). Daar kun je ook een buskaartje (à € 1,-) naar Rijssen reserveren. Natuurlijk kun je ook op 11 april bij het Parkgebouw een kaartje kopen (€ 5,-).

Best Singer Almelo is een unieke zangwedstrijd met een lange traditie. Sinds twee jaar onder de naam “Best Singer”. Daarvoor was het “Soundmix Almelo” en “Voice of Almelo”.