Van link naar rechts: Mr. Erik Nijhoff, Mr. Gert Hoekman en Mr. Gerrit Jan Ligtenberg met het Heracles-shirt met rugnummer 30 en de naam Hoekman.
Van link naar rechts: Mr. Erik Nijhoff, Mr. Gert Hoekman en Mr. Gerrit Jan Ligtenberg met het Heracles-shirt met rugnummer 30 en de naam Hoekman.

Spoor & Hoekman Advocaten

Zakelijk

RIJSSEN – In 2007 begonnen Mr. Ton Spoor en Mr. Gert Hoekman in Almelo Spoor & Hoekman Advocaten, na eerder werkzaam te zijn geweest bij een groter advocatenkantoor. Helaas is Ton Spoor in 2013 overleden. Mr. Erik Nijhoff was vanaf de oprichting in 2007 al werkzaam bij het kantoor en heeft in 2014 de aandelen van Ton Spoor overgenomen. Sinds het voorjaar van 2021 heeft Spoor & Hoekman Advocaten naast haar kantoor in Almelo (Twentepoort Oost 3a) ook een kantoor in Rijssen geopend. En met succes; want mensen met juridische vragen weten het kantoor aan de Huttenwal 46 al heel goed te vinden.

Jubilea

Het afgelopen jaar was in meerdere opzichten een heel bijzonder jaar voor Spoor & Hoekman Advocaten. In de eerste plaats omdat het heugelijke feit werd gevierd dat Gert Hoekman maar liefst 30 jaar advocaat was. Hij kreeg namens het kantoor een ingelijst Heracles-shirt met rugnummer 30 en de naam Hoekman aangeboden, met daarop ook een plaquette met zijn personalia.

Daarnaast had ook Erik Nijhoff een jubileum te vieren. Hij was in 2022 namelijk 15 jaar advocaat. Maar daarmee was de koek nog niet op. Ook het advocatenkantoor zelf bestond het afgelopen jaar 15 jaar. En daar is het huidige team van 7 mensen (3 advocaten, 1 faillissementsmedewerkster en 3 personen ondersteunend personeel) dat werkzaam is bij Spoor & Hoekman Advocaten enorm trots op! Overigens is het dit jaar de beurt aan Mr. Gerrit Jan Ligtenberg om in het zonnetje gezet te worden. De in Rijssen geboren en getogen Ligtenberg is dit jaar namelijk toe aan zijn 15-jarig jubileum als advocaat.

Persoonlijk en kleinschalig

Erik Nijhoff zegt over de start van Spoor & Hoekman Advocaten in 2007: “Als kantoor hebben we toen bewust gekozen voor kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. Die nuchterheid en laagdrempeligheid is wat ons nog steeds kenmerkt. Als het gewenst is spreken we zelfs in het dialect met onze klanten, want we begrijpen dat de stap om bij een advocatenkantoor binnen te stappen best wel groot is. En dat terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Mensen kunnen vrijblijvend bij ons binnen stappen en een vraag stellen en mochten we toch op dat moment niet beschikbaar zijn dan kan er snel en makkelijk een afspraak worden gemaakt. Bovendien hebben we ook online een juridische balie, waar men via: www.spoorhoekman.nl heel makkelijk gratis advies kan krijgen.”

Kantoor Rijssen

De stap van Spoor & Hoekman Advocaten om in 2021 een kantoor in Rijssen te openen was een logische. Erik Nijhoff zegt hierover: “We hadden al een behoorlijke klantenkring in Rijssen, van voornamelijk zakelijke klanten. Maar inmiddels weten ook particulieren ons al heel goed te vinden aan de Huttenwal 46. In het begin waren we in Rijssen 2,5 dag open, maar nu is dat al gewoon 5 dagen per week. Die veelbelovende start komt wellicht omdat we het enige advocatenkantoor in Rijssen zijn, maar waarschijnlijk speelt ook Gerrit Jan Ligtenberg hier een grote rol in. Hij is als geboren en getogen Rijssenaar een vertrouwd gezicht voor de meeste inwoners van Rijssen. Bovendien merken we dat onze werkwijze aanslaat. Mensen zijn vaak blij dat ze hun probleem bij ons kwijt kunnen en dat er ook gelijk wat mee wordt gedaan. Want we proberen altijd dezelfde dag nog de eerste stap te zetten.” 

Juridische vragen

Bij ons kan men terecht voor antwoorden op juridische vragen. Het kantoor voert een algemene praktijk. Van echtscheiding tot ontslag en van incasso tot het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. Erik Nijhoff is ook gespecialiseerd in het bouwrecht en is in dat kader lid van de Vereniging Voor Bouwrechtadvocaten (VBR-A). Wij staan erom bekend dat we altijd voor onze cliënten klaarstaan en zo snel en adequaat mogelijk te hulp schieten. Daar zijn we met recht trots op. De medewerkers van ons kantoor hebben hun sporen in de advocatuur ruimschoots verdiend. Wij staan zowel zakelijke als particuliere cliënten bij met adviezen, schikkingen en tijdens rechtszaken. Dus wat uw vraag ook is: neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder op onze praktische en betrokken manier” zegt Erik Nijhoff tot besluit.

Contact

Wie meer wil weten over wat de mogelijkheden zijn bij Spoor & Hoekman Advocaten kan kijken op de website: www.spoorhoekman.nl , bellen met: Tel: 0548-782444 , of vrijblijvend binnenlopen bij het kantoor aan de Huttenwal 46 in Rijssen.

De in Rijssen geboren en getogen Mr. Gerrit Jan Ligtenberg.
Het kantoor in Rijssen aan de Huttenwal 46.
Het kantoor in Almelo.
Het kantoor in Almelo.