Afbeelding

Jan Meerman, vicevoorzitter MKB Nederland, te gast bij RegioOndernemers Twente

Zakelijk

RIJSSEN - Op 23 maart 2023 organiseert RegioOndernemers Twente weer een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zijn ze te gast bij Oostt voor een bedrijfsbezoek. Vanwege ruimtegebrek wijken ze uit naar RGS.

Jan Meerman, vicevoorzitter van MKB Nederland, is deze avond te gast. Hij geeft een interessante lezing over de ups en downs in het MKB. Voorafgaand is er een mooie bedrijfspresentatie van Oostt. Uiteraard wordt er voor eten gezorgd!

RegioOndernemers Twente is een initiatief van Woord en Daad. Vanuit een Bijbels perspectief werken ze aan duurzame veranderingen voor mensen in armoede. Het doel van deze RegioOndernemers is het steunen van Duurzame Visserij op Sri Lanka. Waarbij thema’s zoals: het ondersteunen van de visser, vrouwen actief in de visserij en de intensieve begeleiding van visserij en verwerking, centraal staan.

Vanaf 16.30 uur bent ook u als ondernemer van harte welkom voor deze interessante en avondvullende bijeenkomst. Lijkt u het interessant om hierbij aanwezig te zijn? Geef u dan op via: amber@eigenwijz.nu. Het evenement vindt plaats bij RGS (Noordermorssingel 1, Rijssen).