Henri Dannenberg en Mark Esink.
Henri Dannenberg en Mark Esink.

Attentiv Hypotheken & Verzekeringen

Zakelijk

RIJSSEN – Voor je hypotheek en verzekeringen kun je al sinds 2001 bij Attentiv aan De Stroekeld 4 in Rijssen terecht. Maar ook kun je Attentiv Rijssen inschakelen voor het verzorgen van je belastingaangifte. Kortom; Attentiv Rijssen is een allround financieel advieskantoor, waarbij persoonlijk contact de boventoon voert! Henri Dannenberg en Mark Esink van Attentiv Rijssen zeggen hierover: “We willen onze klanten compleet ontzorgen. Bij ons staat de klant altijd op nummer één!”

Belastingaangiftes

In deze tijd van het jaar is iedereen bezig met zijn of haar belastingaangifte. Je kunt hiervoor ook terecht bij Attentiv Rijssen. De adviseurs zeggen hierover: “ Onze klanten zijn hier zeer tevreden over op deze manier lopen al hun financiële zaken bij 1 kantoor. Vaak al van generatie op generatie, omdat het bij deze zaken gaat om vertrouwen. Kom gerust eens binnenlopen als je hier meer over wil weten.”

Verzekeringen

Voor bepaalde zaken moet je nu eenmaal verzekerd zijn. Eerlijk gezegd is die zekerheid ook wel een lekker gevoel. Bij een verzekering hoopt je natuurlijk dat je hem nooit hoeft te gebruiken. Maar als het onverhoopt nodig is, dan is het toch goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Henri Dannenberg zegt: “Je kan bij ons terecht voor super scherpe premies voor onder andere: schadeverzekeringen, levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen en inkomensverzekeringen. Bovendien doen we zaken met alle verzekeraars.”

Hypotheken

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Of het nu de eerste keer is dat je een woning koopt, je gaat verhuizen, of de hypotheek wilt oversluiten. Daarom is het goed om te weten waar je aan moet denken en wat jouw mogelijkheden zijn. Bij Attentiv Rijssen kunt u terecht voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Mark Esink laat weten: “Als Allround Hypotheek Adviseur doen wij zaken met alle banken en verzekeringsmaatschappijen en helpen mensen graag bij het vinden van de goedkoopste en beste hypotheek. Graag ontzorgen wij je met alles zoals; notaris, koopakte, taxatie, belasting en inkomensgegevens.

Verduurzamen i.c.m. een financiering

Wie is er op dit moment niet mee bezig of mee bezig geweest. Verduurzamen kan op vele manieren graag helpen wij om dit financieel mogelijk te maken. Neem gerust contact op met Attentiv Rijssen voor meer informatie.

Attentiv Rijssen

Henri Dannenberg en Mark Esink staan aan het roer bij Attentiv Rijssen. Henri Dannenberg is sinds 1984 werkzaam in het verzekeringsbranche. Door de jaren heen heeft hij zich door het volgen van diverse vakopleidingen ontwikkeld tot allround financieel adviseur en Erkend Hypotheek Adviseur. Eerst in dienst als verzekeringsconsulent bij ASR. Eén van de grotere verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Sinds 1 september 2001 als onafhankelijk en zelfstandig financieel adviseur. Mark Esink is ruim 25 jaar werkzaam in de financiële branche. Eerst enkele jaren als adviseur bij diverse advieskantoren in de regio en sinds 2005 als zelfstandig financieel adviseur. Sinds begin 2014 is ME Financieel Advies samengegaan met Attentiv. Samen kunnen ze je uitstekend van dienst zijn met een gedegen en onafhankelijk advies voor hypotheken en verzekeringen. Het team van zes personen dat bestaat uit: Henri Dannenberg, Mark Esink, Paulien Schippers, Arjan Mondeel, Siebine Ooms en Lara van den Berg staat graag voor u klaar.

Contact

Wie meer informatie wil kan vrijblijvend binnenlopen bij Attentiv Rijssen aan De Stroekeld 4 in Rijssen. Mailen kan naar:  info@attentiv-rijssen.nl , bellen naar: 0548 – 540 380 of op de website: www.attentiv-rijssen.nl 

Het team van Attentiv Rijssen.
Het team van Attentiv Rijssen.
Kantoor Attentiv Rijssen.