Afbeelding
Foto's: Dick Soepenberg / Sportfoto.nl

Teampresentatie Reggeborgh schaatsteam en marathonteam

Sport en vrije tijd

RIJSSEN - Afgelopen donderdag werden in het Parkgebouw in Rijssen het schaatsteam en marathonteam van Reggeborgh gepresenteerd. De presentatie van de avond was in handen van tv persoonlijkheid Rob Kamphues. Onder het toeziend oog van het ruim opgekomen publiek, bestaande uit familie van de schaatsers, sponsoren, pers en andere genodigden, werd het een gezellige en informatieve avond.

Nieuw dit jaar is de uitbreiding van de schaatsploeg met een allround-tak. Ook gaat Reggeborgh dit seizoen starten met een eigen marathonteam. Tijdens de presentatie werd stilgestaan bij de sportieve ambities van het team. Toppers als: Kjeld Nuis, Patrick Roest, Femke Kok, Marcel Bosker en Hein Otterspeer gaven aan vol vertrouwen naar het nieuwe seizoen te kijken. Ook was er nog een verrassing: Willem Hut van de KNSB overhandigde de prijs voor marathonschaatser van het jaar 2022 [een bronzen beeldje] aan Evert Hoolwerf. 

Tijdens de avond in Rijssen werd tevens duidelijk dat voor de meeste schaatsers van Team Reggeborgh het WK Afstanden van komend seizoen in Thialf in Heerenveen het grote doel is.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding