Afbeelding

Stilte-wandeling Hervormd Rijssen

Uitgaan en cultuur

RIJSSEN - Hervormd Rijssen organiseert op de zaterdag voor Pasen een stilte-wandeling. Een gelegenheid om in stilte te luisteren naar Gods woorden. Vertrek ‘s ochtends vanaf de Ark. Op zaterdag 30 maart, ook wel stille zaterdag genoemd, organiseert Hervormd Rijssen een stilte-wandeling.

Waarom deze stilte-wandeling?

“Het is goed om in de drukte van het dagelijks leven even tot onszelf te komen. We zijn vaak druk met de dagelijkse dingen. Ons gezin, ons werk, onze gezondheid misschien? Maar er is meer. De tijd om omgang te vinden met God; stille tijd. In het licht daarvan willen we graag de gelegenheid bieden om in stilte te luisteren naar Gods woorden. Dit doen we aan de hand van een Bijbeltekst, aanwijzing, beeld of muziek. Het thema dit jaar is: Hoe ontmoet u/jij Jezus? Tijdens de stilte-wandeling willen we iedereen, alleen of samen, de gelegenheid bieden om zijn of haar hart te delen met God.”

Praktische informatie

De route is ongeveer 3,5 kilometer lang en neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Er kan gestart worden tussen 8.30 en 10.00 uur ‘s ochtends. Startadres: De Ark, Arkeheem 2, 7463 CH in Rijssen. U en jullie alvast hartelijk welkom!

Afbeelding