Afbeelding

Green Box Self-Storage: ‘Sterke vraag naar opslagruimte’

Zakelijk

RIJSSEN / WIERDEN / NIJVERDAL -  Green Box heeft dit jaar haar eerste self-storage vestiging geopend. Aan de Ernst Machstraat in Nijverdal verhuurt Green Box op deze locatie circa 250 opslagboxen in verschillende maten aan particulieren en bedrijven. De opslagboxen zijn te huur vanaf 35 euro per maand. 

Tom de Keijzer, oprichter van Green Box: ‘’De afgelopen jaren hebben wij de self-storage markt in Nederland sterk zien ontwikkelen. Toch zijn er nog steeds plekken in Nederland waar nog geen of onvoldoende aanbod van opslagboxen is, terwijl er veel vraag naar is. Wij willen met ons concept ook deze plekken van hoogwaardige en betaalbare opslagruimte voorzien. Vanuit onze vestiging in Nijverdal kunnen we ook uitstekend omliggende plaatsen Rijssen, Holten, Raalte en Wierden bedienen. In deze regio is een sterke vraag naar opslagruimte.’’ De opslagboxen zijn ideaal voor mensen die tijdelijk extra ruimte nodig hebben vanwege een verhuizing, lange reis, verbouwing of voor mensen die permanent meer ruimte nodig hebben maar thuis geen plek meer hebben voor alle spullen.

Duurzaam
Green Box is opgericht met het doel om de meest duurzame opslagaanbieder van Nederland te worden. Zo werkt Green Box 100 procent digitaal, zijn de vestigingen maximaal geïsoleerd, aardgas-vrij, voorzien van led-verlichting en recyclepunten en wordt 100 procent van de elektriciteitsbehoefte opgewekt met eigen zonnepanelen. Ook krijgen huurders korting op de eerste maand huur als zij hun spullen verhuizen met een elektrische verhuiswagen.

Geautomatiseerd
Anders dan normaal kunnen huurders van Green Box alles zelf online regelen: van het bepalen van de juiste box met de opslagcalculator, het plannen van een bezichtiging tot het huren van een opslagbox. Ook de toegang tot de vestiging verloopt volledig digitaal met de Green Box App. Tom: ‘’Onze locaties zijn voorzien van 24/7 camerabewaking, een modern toegangssysteem en verschillende anti-inbraaksystemen. Op die manier houden wij het huren veilig en vertrouwd en hebben onze huurders het voordeel dat ze op ieder moment van de dag een opslagbox kunnen boeken en dezelfde dag al in gebruik kunnen nemen.’’

Naast de vestiging in Nijverdal werd er ook gestart met de bouw van de Green Box vestiging in Houten. Deze vestiging start met de verhuur van opslagboxen per 1 oktober. Tom: ‘’Naast Nijverdal en Houten hebben we nog drie locaties in de pijplijn waarvan we verwachten dat we hier dit jaar nog gaan starten met de bouw. Dit zijn allemaal locaties waar in onze ogen onvoldoende aanbod is van hoogwaardige en duurzame self-storage.’’

Afbeelding