Afbeelding

Heropening vernieuwde showroom Adee Keukens

Zakelijk

RIJSSEN – Adee Keukens heeft de showroom flink uitgebreid met 300 vierkante meter, voor nog een ruimere beleving. Een plek voor complete keukens voor ieder budget, sfeervolle kookdemonstraties en de nieuwste keukenapparatuur. Woensdag 7 december is de heropening, met speciale openingsacties op 8 tot en met 10 december.

“We willen ons nóg meer onderscheiden en klanten nóg meer beleving bieden. Daarvoor hebben we extra ruimte nodig”, geeft bedrijfsleider Henk Slager aan. Die extra ruimte werd aan de achterzijde van het pand gevonden, waardoor het kantoor beneden werd gecreëerd en er op de eerste etage 300 vierkante meter extra ruimte is ontstaan, zodat bezoekers de 26 opstellingen van Adee Keukens niet alleen kunnen zien en voelen, maar vooral ook kunnen proeven. De verbouwing heeft ervoor gezorgd dat de eerste verdieping nu ook per lift bereikbaar is.

Kookdemonstraties

In elke geval de laatste zaterdag van de maand is er namelijk een kok aanwezig, die in een van de twee demokeukens aan de slag is. “Bezoekers kunnen de verrichtingen van kok nauwgezet volgen, voordat ze zelf aan de slag gaan en alle apparatuur kunnen testen. Want er is vaak veel meer mogelijk met een stoomoven of inductiekookplaat.” Slager weet vanuit eerdere demonstraties dat deze een succes zijn. “Ook klanten die al keuken bij ons hadden aangeschaft kwamen een kijkje nemen.”

Ruime keuze

Adee Keukens is dé keukenspecialist in Rijssen. In de showroom is de nieuwe keukencollectie met de laatste trends en noviteiten te zien, van de keukenstijlen Schmidt keukens, Residentic, Excellentic en DBselect. Of het nu modern, industrieel, klassiek of landelijk moet zijn, alle keukens zijn naar wens te maken. “En dat moet ook wel, want elke keuken is persoonlijk. Het is niet onze keuken, maar uw keuken. Tot in de details bekijken we tijdens het verkooptraject waar de wensen liggen. En dat proberen we zo goed mogelijk ten uitvoer te brengen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om iedereen perfect en persoonlijk te begeleiden.” Daarbij biedt Adee Keukens een ruime selectie keukenapparatuur. Tevens is er in de vernieuwde showroom in Rijssen aandacht voor de bijkeuken, die steeds meer actief onderdeel uitmaakt van ons huishouden.

“Bij Adee Keukens begrijpen we dat het kiezen van een keuken lastig is en daarom nemen we alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen. We garanderen betrokkenheid bij iedere stap in het proces. Zo helpen we je in onze keukenshowroom met oriënteren bij de juiste keukenstijl, in de bijpassende kleur. en brengen we alle ideeën in kaart in een overzichtelijke 3D-tekening.” Inmeten, logistiek en montage regelt Adee Keukens met eigen vakmensen.

Ergonomisch

Er is volop keus in materialen, afwerkingen en apparatuur. Tientallen fronten, aanrechtbladen en handgrepen zijn in één centrale ruimte in de showroom te bewonderen en te vergelijken. Daarnaast heeft de showroom een extra focus op ergonomie. Het is voor de showroombezoeker mogelijk om met om tot op de millimeter nauwkeurig de ideale hoogte en diepte van het keukenblad te bepalen. “Samen bekijken we wat een ideale indeling en hoogte van werkbladen en apparatuur zijn zodat het lichaam zo min mogelijk belast wordt en men zo veilig en efficiënt mogelijk werkt. Er wordt rekening gehouden met loopafstanden, beperkt bukken, apparatuur op ooghoogte en de keuken op de juiste afmetingen.”

Huisstijlen

Adee Keukens richt zich op het brede middensegment en blijft het adres voor keukens in allerlei prijsklassen, benadrukt Slager. Met de heropening is er ook de herintroductie van de DB HuisSelectie: een aantrekkelijk assortiment fronten, apparatuur en werkbladen voor scherpe nettoprijzen. Zo krijgt de klant een keuken van de beste kwaliteit, bij een betrouwbare keukenspecialist en voor de scherpste prijs. “Voor iedere consument is er een keuken bij ons, voor zeer scherpe nettoprijzen. We kunnen heel veel mooie keukens maken en kunnen iedere klant een kwalitatief hoogwaardige keuken bieden. En de garantie van 10 jaar op onze montage is gewaarborgd. Doen zoals beloofd.”

Voor meer informatie en een impressie van de vele mogelijkheden bij Adee Keukens, zie adeekeukens.nl of loop de showroom aan de Ethaanstraat 2 in Rijssen binnen. Deze is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30, donderdag koopavond tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding