Afbeelding

Podotherapie Reggestreek biedt de sleutel tot herstel en goede voetgezondheid

Zakelijk

Als je worstelt met terugkerende (voet)blessures en verlangt naar een actief leven, dan staan de podotherapeuten van Podotherapie Reggestreek klaar om te helpen. Wellicht herken je de frustratie van blessures die steeds weer de kop opsteken zodra u actief wordt. Dit kan te maken hebben met onopgemerkte problemen in het lichaam of misstappen uit het verleden.

Bij Podotherapie Reggestreek zien we vaak mensen met dergelijke terugkerende blessures, zoals pijnlijke achillespezen, knie- en enkelklachten. We beginnen met grondig onderzoek om de oorzaak van deze klachten te achterhalen. Eventuele gewrichtsblokkades behandelen we, en we bestuderen de stand en bewegingen van voeten, knieën, heupen en onderrug. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op.

We richten ons niet alleen op voet- en teenproblemen, maar ook op klachten die voortkomen uit een afwijkende voetstand, zoals knie-, heup- en rugklachten. Onze doelstelling is om mensen van alle leeftijden, inclusief sporters en kinderen, te helpen actief te blijven en volop van het leven te genieten.

Onze podotherapeuten Wies, Annamarie en Linda zijn zeer ervaren in hun vak. Ze zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van complexe klachten en hebben veel kennis opgebouwd, ook op het gebied van huid- en nagelproblemen. Ons team is expert in echografie, manuele therapie van de voet en voetenoefeningen. We geloven dat de juiste combinatie van behandelingen en oefeningen essentieel is voor het beste resultaat. Al onze hulpmiddelen worden in eigen huis gemaakt.

Heb je twijfels? Maak dan een afspraak voor een gratis voetencheck van 10 minuten om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om pijnvrij en actief te leven. Een afspraak maken is eenvoudig op www.podotherapiereggestreek.nl/online-afspraak-maken. Samen zetten we de eerste stap op weg naar herstel en het bereiken van jouw (sportieve) doelen.

Kortom, Podotherapie Reggestreek biedt de sleutel tot herstel en goede voetgezondheid, zodat je weer volop kunt genieten van een actief leven.

U vindt Podotherapie Reggestreek op de volgende adressen in Rijssen:         
Hoofdlocatie: Neonstraat 3         
De Wellehof: Kattenhaarsweg 2         
Eltheto: Karel Doormanstraat 36         
        
www.podotherapiereggestreek.nl         
0548-794515