Afbeelding

Maak kennis met kunststof rotatiegieten bij Cipax Rijssen tijdens open banenavond

Zakelijk

RIJSSEN – Cipax Nederland aan de Jutestraat 22 in Rijssen houdt woensdag 27 maart een open banenavond. Of je nu nog een stage zoekt, bijna klaar bent met je opleiding, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent. Tussen 18.30 en 20.00 uur kan je een kijkje nemen achter de schermen.

Tijdens de open banenavond wordt het productieproces bij Cipax uitgelegd en staan collega’s je graag te woord.

Vacatures
Heb je affiniteit met techniek en weet je van aanpakken? Dan ben je bij Cipax aan het juiste adres. Met een enthousiast team van zo’n 65 medewerkers leveren ze dagelijks diverse kunststof producten aan toonaangevende internationale klanten. “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en voor talent wordt bij ons zeker een plek gecreëerd.”
Momenteel zijn er meerdere openstaande vacatures, die op www.cipax.com/nl/over-ons/werken-bij-cipax staan. Met name als je als productiemedewerker aan de slag wil, ben je tijdens de open banenavond van harte welkom om binnen te lopen.

Bij Cipax vinden ze het erg waardevol om stagiaires te begeleiden. Momenteel zijn er stageplekken beschikbaar op diverse afdelingen. Loop woensdagavond 27 maart binnen om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn. Ook jongeren die bijna klaar zijn met hun (technische) studie worden uitgenodigd.

Over Cipax
Cipax heeft al meer dan 30 jaar ervaring in kunststof rotatiegieten. Voor de fabricage van de producten zijn er 9 rotatiegietmachines en een eigen assemblage afdeling. Met een rotatiegietmachine met een diameter van 6,5 meter beschikt Cipax Rijssen over een van de grootste exemplaren in West-Europa. Er worden onder meer cilindrische en rechthoekige containers, wateropslagtanks en industriële tanks geproduceerd.

Ben je niet in de gelegenheid om de open banenavond op woensdag 27 maart tussen 18.30 en 20.00 uur te bezoeken en toch nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via tel. 0548 - 515 172, mail naar info.nl@cipax.com of kijk op www.cipax.com voor meer informatie.