De vertrekkende voorzitter Dianne Pas (links) geeft het stokje door aan haar opvolgster Marion Beltman.
De vertrekkende voorzitter Dianne Pas (links) geeft het stokje door aan haar opvolgster Marion Beltman.

Bestuurswisseling bij Popkoor Pursang

Uitgaan en cultuur

RIJSSEN - Na vele jaren hetzelfde bestuur te hebben gehad, is er nu een wisseling geweest van drie nieuwe bestuursleden. Dianne Pas, Ina Nijkamp en Ben Smeijers hebben, na heel veel jaren van trouwe dienst en heel veel inzet, het stokje doorgegeven. 

Pursang heeft tevens een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen, maar extra stemmen zijn altijd welkom. Vooral de mannen zijn, net als in de meeste gemengde koren, in de minderheid, maar ook dames zijn welkom. De meest gehoorde reactie is: “Ik kan helemaal niet zingen en ook geen noten lezen.” Het laatste is ook niet echt een vereiste, en zingen in een koor is heel wat anders dan wanneer je solo zingt, en vaak blijkt je stem toch wel bij een koor te passen!

Hou je van gezelligheid en lijkt zingen je toch wel een leuke ontspanning? Neem gewoon de stap, en kom eens vrijblijvend kijken, luisteren en sfeer proeven. Men zegt: “Wij zingen voornamelijk popnummers, sommige evergreens uit de oude doos, maar ook nieuwe nummers. Wij oefenen elke maandagavond in Het Parkgebouw van 19.45  uur tot 22.00 uur, met uiteraard een pauze tussendoor. Wil je komen kijken, bel dan even met: 06 - 50498386 en we zullen je graag ontvangen. Misschien tot ziens?”