Afbeelding

Rijssen op ‘t ijs brengt winterse magie naar het hart van de stad!

Algemeen

RIJSSEN – Deze winter transformeert het centrum van Rijssen in een betoverend winterwonderland met een ijsbaan van ruim 300 vierkante meter, volledig bedekt met écht ijs. Van vrijdag 15 december t/m zaterdag 6 januari schaats je drie weken lang tussen het winkelend publiek. De locatie is op het Schild voor de nieuwe winkelwand van Bakker Nollen en DA en Street One. De vorige editie was in 2019 op het Hoge Wal plein.

De ijsbaan is niet alleen bedoeld voor doorgewinterde schaatsers, maar voor iedereen die wil genieten van winters plezier. Zo is er ochtendschaatsen voor de allerkleinsten en kun je voor een leuke competitie meedoen met de Ice Games en de curlingwedstrijden. Voor de muziekliefhebbers is er een Skihut avond met zanger en kom je swingen op schaatsen tijdens de Silent Disco avonden.

Omgeven door fonkelende kerstbomen, belooft de verlichte ijsbaan een onmiskenbaar kerstgevoel. Rondom de ijsbaan vind je de plaatselijke horeca in kersthuisjes, zodat je je kan opwarmen aan een heerlijke glühwein of chocolademelk. Rijssen op ‘t IJs belooft niet alleen veel schaatsplezier, maar ook een gezellig samenzijn in het hart van de stad. Kom gezellig winkelen in Rijssen en geniet van de winterse magie met vrienden en familie!

• Wat: Rijssen op ‘t IJs

• Waar: Centrum Rijssen, Het Schild

• Wanneer: 15 december 2023 t/m 6 januari 2024

Rijssen op ‘t IJs is een initiatief van Ondernemersvereniging HABI/Winkelen In Rijssen in samenwerking met de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen. De organisatie is grotendeels in handen van 01 Events.

Het evenement is mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging HABI/Winkelen In Rijssen en vele bedrijven, waaronder hoofdpartner Reggeborgh, Op je best Rijssen, Rabobank, Datavisual en nog veel meer partners. Meer info via: www.winkeleninrijssen.nl.