Het team van Mondzorgcentrum Rijssen.
Het team van Mondzorgcentrum Rijssen. Merel Naafs

Mondzorgcentrum Rijssen: voor complete Mondzorg

Zakelijk

RIJSSEN – Mondzorgcentrum Rijssen opende onlangs haar deuren aan de Vennekesgaarden 63-67. Eigenaar Irma Godeke, die Mondzorgcentrum Rijssen runt met haar team, legt uit: “Iedereen kan bij ons terecht voor zijn of haar gebits- en mondhygiëne. We bieden een tandtechnisch laboratorium, een mondhygiënepraktijk en een tandartspraktijk met implantoloog onder één dak.”

Alles onder één dak
Het centrum telt inmiddels veertien tandtechnische medewerkers, tandarts Melène Wanschers, mondhygiënist Loes Kerkhof, en implantoloog Sander Maclaine Pont. “Van gebitscontroles tot het aanmeten van gebitsprothese/klikgebit, alles is mogelijk in deze moderne tandheelkundige praktijk! Ook nemen wij bij tandartspraktijken, die het werk uit handen geven aan een goed opgeleide Klinisch Prothese Technici, het prothesewerk over. Wij hebben een mooie samenwerking met tandartsen en tandtechnische laboratoria uit Rijssen en omliggende plaatsen. Een chauffeur haalt tandtechnisch werk voor ons op bij tandartsen uit de regio. Samen kunnen we veel meer bereiken.”

Irma, die inmiddels al meer dan 35 jaar werkzaam is als tandtechnicus in Twente, bedankt de vaste klanten voor hun warme ontvangst: “De nieuwe groep is ontzettend hartelijk ontvangen. We kijken ernaar uit om voortdurend uitstekende tandheelkundige zorg te bieden.”

Tandartspraktijk Wanschers
Tandarts Melène Wanschers heeft al meerdere jaren ervaring en start nu haar eigen tandartspraktijk. Na haar studie keerde ze terug naar Twente en werkte in Almelo als zelfstandig tandarts. Nu woont ze met haar vriend in Rijssen. “Het leek me nu een mooie stap om mijn eigen praktijk in Rijssen te beginnen”, zegt ze. “Mijn passie is om mensen te helpen weer blij te zijn met hun glimlach. Een gezonde mond is het allerbelangrijkste. Samen willen we een mooie praktijk opzetten waar een gezonde mond centraal staat.”

Mondhygiënepraktijk Loes Kerkhof
Mondhygiënepraktijk Loes Kerkhof heeft ook onlangs haar deuren geopend in Mondzorgcentrum Rijssen. Loes werkt al 23 jaar als mondhygiënist en is zeer bekwaam op het hoogste niveau in de parodontologie, in haar praktijk biedt zij professionele gebitsreiniging aan.

Implantologie
Implantoloog Sander Maclaine Pont is al meer dan 18 jaar onze vaste implantoloog en implanteert zowel op verwijzing als bij eigen patiënten. Na de controle, als de implantaten geplaatst zijn, kan er een klikgebit gemaakt worden.

Tijd en aandacht
“Bij Mondzorgcentrum Rijssen is uw gebit in uitstekende handen. We nemen de tijd voor onze klanten en zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach naar huis gaat”, benadrukt Irma. “In ons centrum zijn de lijnen kort. Als een tandtechnicus ziet dat er meer hulp nodig is, roepen we de specialisten erbij. Hebt u geen tandarts dan kunt u ook bij ons terecht!”

Informatie
Nieuwe patiënten voor Mondzorgcentrum Rijssen kunnen zich telefonisch aanmelden, telefoon 0548-520030 of via het inschrijfformulier op de website www.mzcrijssen.nl
“Of kom binnen aan de Vennekesgaarden 63-67, wij helpen u graag aan de juiste informatie”, zegt Irma.

Kennismaken met het team kan tijdens de officiële opening van Mondzorgcentrum Rijssen op 8 juli. Meer informatie daarover wordt later bekendgemaakt. “Het centrum is gevestigd in het pand waar eerst Dental Combinatie gevestigd was. Het team is uitgebreid maar verder verandert er niets”, benadrukt Irma.