Afbeelding

Drie teams DOS Rijssen naar NK

Sport en vrije tijd

RIJSSEN - Drie teams van DOS Rijssen naar het NK acrogym D/E niveau.

Start van een zonnige dag

In het allereerste blok van de dag mochten Maud en Vlinder hun oefening laten zien. Ondanks dat ze wel wat zenuwen hadden lieten zij een nette oefening zien. Na de oefening kregen zij dan ook een super mooie score en haalden daarmee een 4e plaats en het NK limiet! Ook waren in de ochtend Lieke, Tess en Nil aan de beurt in de categorie E-jeugd. Zij stonden super strak op de vloer, maar door een klein foutje behaalden zij niet het NK limiet.

Middagwedstrijd

In de tweede wedstrijd van de dag was het de beurt aan Caithlyn en Philine. Zij hadden er ontzettend veel zin in en dit was ook te zien op de vloer! Zij straalden met hun vrolijke oefening en kregen een mooie score van 23,14! Hiermee zijn zij eerste geworden en hebben zij ook het NK limiet behaald! In de laatste wedstrijd van de dag mocht team Lisa, Britt en Noëmi de vloer betreden. Zij waren gelijk in blok 1 aan de beurt. Met wat gezonde spanning lieten zij een oefening zien met een paar kleine foutjes. Zij zijn knap 3e geworden.

Doorstroming

Maar liefst drie teams mogen door naar de Nederlandse kampioenschappen op het E en D niveau. Deze vind plaats op 10 juni in Oss. Over een paar weken mogen nog twee teams van DOS Rijssen zich proberen te plaatsen voor het NK D+ niveau.