Afbeelding

NoaLies opent tweede woning aan de Wierdensestraat in Rijssen!

Zakelijk

RIJSSEN - NoaLies opent tweede woning aan de Wierdensestraat in Rijssen!?De aankondiging van de opening van de nieuwe kleinschalige woonlocatie “NoaLies Wonen II” aan de Wierdensestraat 86 in Rijssen, medio zomer 2024, is een welkome ontwikkeling voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio. Met ruimte voor zeven bewoners biedt het huis een omgeving waarin ze op een gewone en gezellige manier kunnen samenleven, vergelijkbaar met een groot gezin.

De focus ligt op het creëren van een huiselijke sfeer waarin bewoners zich thuis kunnen voelen. Dit wordt ondersteund door gemeenschappelijke ruimtes zoals een huiskamer, keuken, badkamer en tuin, evenals individuele zit/slaapkamers voor elk van de bewoners. Bewoners krijgen ondersteuning en begeleiding van een vaste groep begeleiders. De bewoners beschikken over 24/7 zorg. In de woonvoorziening is ook altijd een slaapdienst aanwezig.

Er is nog plek voor nieuwe bewoners!?

NoaLies Wonen II opent met trots haar deuren voor nieuwe bewoners. Als jij, of iemand die je kent, op zoek is naar een warme en zorgzame omgeving waar zelfstandigheid wordt gestimuleerd en sociale interactie wordt aangemoedigd, dan is NoaLies de perfecte plek voor jou. Om in aanmerking te komen voor een verblijf in onze nieuwe zorgwoning, moet de zorgvrager een VG5 of VG6 WLZ indicatie hebben. Voor een uitgebreider bewonersprofiel kunt u ook op de website kijken.

Ook zijn wij nog opzoek naar nieuwe collega’s, de vacature kunt u ook op onze website vinden!

Belangstellende toekomstige bewoners of collega’s kunnen reageren via:?wonen@noalies.nl / www.noalies.nl